I ET FORHOLD: Forfatter Camilla Läckberg har nå blitt kjæreste med en MMA-fighter.  Foto: /All Over Press
I ET FORHOLD: Forfatter Camilla Läckberg har nå blitt kjæreste med en MMA-fighter. Foto: /All Over PressVis mer

Camilla Läckberg fant lykken med slåsskjempe

- De er stormforelsket i hverandre.

SEOGHØR.NO: Den svenske forfatteren Camilla Läckberg (39) har solgt over tolv millioner eksemplarer av bøkene sine i over 50 land og på 35 språk. Nå smiler også lykken på privaten.

Forfatteren bak blant annet «Isprinsessen», «Stenhuggeren» og «Super-Charlie», har nå funnet lykken med MMA-fighteren Simon Sköld (27), skriver Expressen.

- De er virkelig forelsket i hverandre, sa en kilde til expressen.

MMA er en fullkontakt kampsport som tillater bruk av både slag og forskjellige bryteteknikker, både stående og på bakken.

Camillas mor er fra seg av glede, og deler gleden på Instagram.

SUKSESSFULL: Camilla Läckberg har gjort stor suksess som forfatter, blant annet i USA.  Foto: All Over Press
SUKSESSFULL: Camilla Läckberg har gjort stor suksess som forfatter, blant annet i USA. Foto: All Over Press Vis mer

- Det er bare å gratulere. Flere generasjoner i vår familie har funnet en mann som har vært rundt 12 år eldre enn oss. Både jeg, min mor og min mormor har gjort det. Nå er det en ny tid. Vil bare gratulere og si at det var klokt å sørge for at du fant en som passer deg, skrev moren Gunell Läckberg.Kjæresten Simon er fra Småland, oppvokst i Hultsfred, og ønskes hjertlig velkommen til Camillas familiehjem på Fjällbacka.

- Simon er hjertlig velkommen til oss, vi hadde mange Smålendinger som leide hos oss i sommer, fortsetter moren. Camilla var tydelig fornøyd med morens aktivitet på de sosiale mediene, og skrev «min mor rocker» på Instagram.

Tidligere var forfatteren gift med Martin Melin. Sammen har de sønnen Charlie (2). Läckberg har barna Willa (9) og Meja (7) fra før.

- Jeg er glad for at hun erlykkelig. Simon har jeg bare truffet en kort stund, men fikk et godt inntrykk med en gang. En topp fyr, skrev eksmannen på Instagram.

Läckberg er for tiden fult opptatt med sin neste bok, «Lejontämjaren».

I fjor gikk forfatteren kraftig ut mot Maria Montazami (48) fra «Svenske Hollywoodfruer».

- Ser programmet og blir bare lei meg og beklemt av hvor lite hyggelige de såkalte Hollywoodfruene er da jeg møtte dem flere ganger i vår, skrev hun da på Instagram.

LES MER: Ukjent halvbror