Camilla Herrem:

Camilla Herrem er blitt mamma

Feiret bryllupsdagen på sykehuset.

NYBAKTE FORELDRE: Det profilerte håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik har blitt foreldre for første gang. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Det profilerte håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik har blitt foreldre for første gang. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håndballparet Camilla Herrem (31) og Steffen Stegavik (34) er blitt foreldre for første gang.

Det bekrefter duoen på Instagram lørdag.

- Alt er godt med mor, barn og pappa, konstaterer Stegavik i en lengre tekst til sin kone.

Fødte på bryllupsdagen

Til bildet som Stegavik delte på Instagram har han skrevet en lang hyllest til Herrem.

Der avslører han også at deres nybakte sønn, lille Theo, kom til verden dagen etter bryllupsdagen til de nybakte foreldrene.

- For en stjerne du er. Fem års bryllupsdag i går ble feiret på sykehuset i går kveld/natt. Og sannelig så kom lille Theo i natt, 7. juli. Du er søren meg den sterkeste dama jeg vet om, skriver han.

Fødselen skal imidlertid ikke vært lett for Herrem, som noen timer senere la ut et bilde fra fødestua.

- «Det er som en intervalltrening» sa de. Tøffeste intervallene jeg noensinne har vært borti i hvert fall. Og lengste. Lille Theo, etter litt om og men, kom han firsk og rask ut, skriver den nybakte moren.

Gravid under VM

Det var like før jul i fjor at Camilla Herrem avslørte at hun skulle bli mamma, da hun la ut et bilde av hunden sin på Instagram og Twitter.

Hunden Lykke hadde på seg en smekke hvor det sto: «Gjett hva?! Jeg skal bli storesøster».

Den gledelige nyheten kom få dager etter at hun, sammen med de norske håndballjentene, hadde kapret sølvmedaljen under VM i Tyskland.

❤️👶🏻

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

Til Se og Hør bekreftet hun at hun var gravid da hun spilte i VM.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen, så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, sa hun den gang.

GRAVID: Camilla Herrem holdt graviditeten hemmelig da hun spilte håndball-VM i Tyskland i desember 2017.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GRAVID: Camilla Herrem holdt graviditeten hemmelig da hun spilte håndball-VM i Tyskland i desember 2017. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Røpet kjønnet

Samtidig som hun spilte VM for Norge i Tyskland, imponerte ektemannen tv-seerne med seier i «71 grader nord». Pengepremien brukte han til å reise til Tyskland for å heie på kona.

- Jeg er utrolig stolt av henne. Hun har faktisk vært med i tolv mesterskap på rad nå, så det er en stor prestasjon!

I mars røpet Herrem kjønnet på den lille babyen i magen.

SEIERSKYSS: Steffen Stegavik var på plass på tribunen for å heie frem kona under håndball-VM i Tyskland i desember i fjor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SEIERSKYSS: Steffen Stegavik var på plass på tribunen for å heie frem kona under håndball-VM i Tyskland i desember i fjor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Det blir en gutt, fortalte hun i TV 2s påskeprogram «Påskefjellet», og la til at hun og ektemannen foreløpig ikke hadde kjøpt mye babyutstyr.

- Vi har egentlig snakket veldig lite om sånne ting, babyting generelt. Vi har jo ikke kjøpt én ting hjemme ennå. Vi lar det gå litt tid til, sa hun til kanalen.

I slutten av juni hintet også Herrem om babyens navn, da hun la ut et bilde av seg selv på Instagram, med hashtagen «#LilleT» og «#8daysleft».

Ferske samboere

🔜 #LilleT #8daysleft 👪

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

Camilla Herrem og Steffen Stegavik har vært et par i en årrekke, og sommeren 2011 forlovet de seg.

6. juli 2013 ga de hverandre sine «ja» på brudens hjemsted Sola i Rogaland.

Det skulle riktignok gå flere år etter bryllupet før de to flyttet sammen. Med unntak av noen måneder i Romania, der begge spilte for den rumenske klubben Baia Mare, bodde ekteparet knapt under samme tak, før 2017.

BRYLLUPSLYKKE: Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg i 2013. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
BRYLLUPSLYKKE: Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg i 2013. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer

I sju av ti år levde paret i avstandsforhold. Herrem har nemlig spilt i Danmark, Romania og Makedonia. I april fjor ble det kjent at 31-åringen skulle flytte hjem til Norge og Sola HK. Stegavik spiller på sin side for Nærbø i Rogaland.

Steffen Stegavik fortalte til Se og Hør i fjor at det var godt å endelig bli samboere.

- Det er jo dette vi har ventet på i tolv år. Det var utrolig deilig å kunne pakke alle tingene sine ut av esker, som var spredd over fire forskjellige byer. Nå bor vi i samme by, og det er helt perfekt.

- Trives med å slappe av

SAMBOERE: Håndballparet har vært gift siden 2013, men ble først samboere i fjor. Her med hunden Lykke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SAMBOERE: Håndballparet har vært gift siden 2013, men ble først samboere i fjor. Her med hunden Lykke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Selv om paret fortsatt er travle på hver sin kant, er hverdagen en helt annen enn da de bodde fra hverandre.

- Nå ser vi jo hverandre nærmest hver morgen og kveld. Det er godt å tenke på at vi 90 prosent av tiden legger oss sammen.

- Hva gjør dere for å pleie forholdet?

- Utfordringen vår er jo kanskje det at håndballen tar ekstremt mye tid og krefter. Så vi trives godt med å slappe av i sofaen og å se på tv. Nå har vi jo bare bodd sammen fast i én sesong, så vi har nok av tid til å finne på morsomme ting framover.

LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer for håndballjentene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer