Camilla av Rosenborg:

Camilla av Rosenborg gifter seg med Tinder-match

- Det er en helt fantastisk historie.

BEGGE FANT LYKKEN IGJEN: Tvillingsøstrene Camilla (t.v.) og Josephine av Rosenborg har begge funnet lykken på ny etter å ha skilt seg. Nå skal Camilla gifte seg på nytt. Foto: NTB Scanpix
BEGGE FANT LYKKEN IGJEN: Tvillingsøstrene Camilla (t.v.) og Josephine av Rosenborg har begge funnet lykken på ny etter å ha skilt seg. Nå skal Camilla gifte seg på nytt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I april i fjor avslørte danske Camilla av Rosenborg (45) at hun hadde funnet lykken med kokken Ivan Ottesen, som hun møtte på datingappen Tinder.

I et nytt intervju med Billed Bladet forteller hun at de nå er forlovet - ett år etter at de ble et par.

- Ivan fridde til meg i dag. På en helt alminnelig søndag spurte Ivan om vi skulle gå til Helsingør og gå en tur i det vakre solskinnet. Da vi kom til Kronborg, hadde han champagne klar og tok fram ringen. Han gikk ned på kne foran Kronborg slott, sier hun.

Hun forteller videre at hun ikke trengte å tenke seg om to ganger.

- Jeg sa ja med en gang, og jeg er virkelig superglad. Det er en helt fantastisk historie. Jeg hadde aldri trodd at jeg ville finne kjærligheten med Ivan. Det er fantastisk at vi var på rett sted til rett tid, forteller hun.

Falt pladask

45-åringen fortalte i fjor at hun matchet med Ottesen etter kun to minutter på Tinder, og at hun valgte å stenge profilen sin dagen etter.

De holdt dermed kontakten videre via andre plattformer.

- Jeg så bildet hans og tenkte «Han der...» Jeg stengte profilen dagen etter, men beholdt Ivan, sa hun til Billed Bladet i april i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ LETING: Anne Brith Davidsen er på leting etter den perfekte mannen, og hun legger ikke skjul på at hun bruker apper for å finne ham. Video: Vis mer

Nyheten om at Camilla av Rosenborg hadde funnet lykken igjen ble kjent omtrent åtte måneder etter at hun og Mikael Rosanes (65) annonserte at de hadde gått hver til sitt etter 16 års ekteskap.

- Vi besluttet å gå fra hverandre allerede i april. Vi har det fint begge to, selv om en skilsmisse alltid er tøft, sa Camilla til den danske avisa BT.

Camilla og Rosanes var sammen i mange år før de giftet seg i 1995. Hun var kun 18 år gammel da hun møtte den 38 år gamle Mikael.

De har barna Anastasia (20), Ludwig (17), Leopold (13) og Theodor (9) sammen.

Hintet om ekteskapsproblemer

Selv om bruddet kom som en stor overraskelse for folket, skal ekteparet ha hatt flere opp- og nedturer før de skilte lag.

- Vi har vært nære å gå fra hverandre mange ganger. Dette ekteskapet har hatt sine prøvelser. Folk som sier at aldersforskjell ikke betyr noe, lyver. Aldersforskjell betyr noe. Det er min konklusjon, sa hun i et intervju med danske ALT i februar 2015.

45-åringen er lenge blitt omtalt som komtesse i danske medier, men mistet offisielt denne tittelen da hun giftet seg Rosanes.

Camillas tvillingsøster, Josephine av Rosenborg, har også skapt overskrifter for å ha skilt seg, og deretter funnet lykken på ny.

Deres far, Christian av Rosenborg, var også dronning Margrethes fetter. Han gikk bort i 2013.

LES OGSÅ: Ylvis-brødrene gjør narr av Mette-Marits fortid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer