ANNERLEDES TANKEGANG: I motsetning til andre Hollywood-stjerner syntes Cameron Diaz det var fantastisk å fylle 40. Foto: Stella Pictures
ANNERLEDES TANKEGANG: I motsetning til andre Hollywood-stjerner syntes Cameron Diaz det var fantastisk å fylle 40. Foto: Stella PicturesVis mer

Cameron Diaz snudde ryggen til Hollywood-trendene

Skuespillerens reaksjon på å runde 40 var helt unik.

TAR OPPGJØR: Diaz synes tankegangen i Hollywood er helt på jordet, der kvinner omtrent synes det er en skam å se eldre ut enn 25 år. Foto: FameFlynet
TAR OPPGJØR: Diaz synes tankegangen i Hollywood er helt på jordet, der kvinner omtrent synes det er en skam å se eldre ut enn 25 år. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Cameron Diaz (41) er ikke som alle andre i Hollywood, der hysteriet rundt det å se ung ut stadig når nye høyder.

Skuespillerstjernen hadde nemlig en fantastisk reaksjon til det å fylle 40 år. Det avslørte hun i et intervju med Oprah Winfrey.

- Jeg var utrolig spent. Da jeg våknet opp på bursdagen min tenkte jeg: Åh, det er nå livet begynner. Dette er det kuleste som har skjedd! sa hun ifølge Daily Mail.

Hun kunne gjort som så mange andre stjerner: Lagt seg under kniven, fikset her og der, lagt inn botox og restylane. Men Diaz benyttet muligheten hos Oprah til å ta et oppgjør med tankegangen i Hollywood.

- Det er galskap at kvinnene føler seg presset til å se ut som de er 25 år gamle, når de er mer modne. Kvinner gir ikke seg selv tillatelse til å bli eldre på en naturlig måte, sa hun.

Diaz har imidlertid prøvd botox tidligere, noe hun sier hun angrer på. Hun har også operert nesen, etter å ha brukket den fire ganger.

- For meg føles det som om vi kvinner har feilet, dersom vi ikke ser ut som 25-åringer resten av livet. Akkurat som om det er min skyld at jeg i en alder av 40 ikke ser ut som jeg er 25, forteller hun.

Diaz er for tiden aktuell i thrillerfilmen «The Counselor», og holder på å spille inn musikalfilmen «Annie», som er ventet i slutten av året.

LES OGSÅ: - Diaz' eks hadde trekantsex med prostituerte