LYKKELIGE: Robbie Williams og Ayda Fields har hatt problemer i forholdet slik som alle andre, men de klarte likevel å holde sammen - med litt hjelp. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Robbie Williams og Ayda Fields har hatt problemer i forholdet slik som alle andre, men de klarte likevel å holde sammen - med litt hjelp. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Cameron Diaz reddet forholdet vårt

Robbie Williams kone Ayda avslører at hun og popstjernen har holdt på å gå fra hverandre flere ganger.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Robbie Williams (42) var en skikkelig skjørtejeger før han møtte sin nåværende kone, skuespilleren og TV-stjernen Ayda Field (36) i 2006.

I dag har paret vært sammen i ti år og har to barn sammen, men nå avslører Ayda at forholdet deres ikke var spesielt sterkt helt i begynnelsen.

Faktisk så brøt duoen med hverandre flere ganger.

Det var Hollywood-stjernen Cameron Diaz (43) som til syvende og sist gjenforente dem for godt.

- Et par måneder etter at vi ble kjærester helt i starten, gjorde vi det slutt. Vi gjorde det faktisk slutt et par ganger, men dette var den aller siste gangen, røpet Ayda på TV-showet «Loose Women» onsdag, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

GA GODE RÅD: Cameron Diaz får æren for at Robbie og Ayda fremdeles er et par. Foto: NTB Scanpix
GA GODE RÅD: Cameron Diaz får æren for at Robbie og Ayda fremdeles er et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sendte live fra fødselen

- Jeg holdt på å spille inn et show mens Robbie dro ut på Chateau Marmont. Det er et veldig fancy hotell i Los Angeles, og Cameron Diaz var der. Mens de to snakket sammen, så sa hun plutselig til ham: «Du er åpenlyst fremdeles forelsket i kjæresten din. Du må dra tilbake til henne». Samme natt ringte han til meg, vi møttes og har vært sammen siden den gang, delte hun med publikum.

Den tidligere «Days of Our Lives»-stjernen hevder hun aldri vil glemme Camerons hjelp.

- Hvis hun ser på TV nå, så vil jeg gjerne takke henne. Hun har en veldig spesiell plass i hjertet mitt, la hun til.

So proud of my wife on @loosewomen #tbt

A photo posted by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Saken fortsetter under bildet.

 

I etterkant av hendelsen har Ayda og Robbie rukket å både gifte seg og få barn.

Bryllupet ble holdt i Beverly Hills i 2010, og tre år etter så datteren Theodora Rose (3) dagens lys.

I oktober 2014 ble duoen foreldre for andre gang, og sangeren nærmest livesendte sønnen Charlestons (1 ½) 14 timers-fødsel på sin offisielle YouTube-kanal og på Instagram. 

- Jeg har aldri elsket noen høyere, og jeg har aldri vært mer stolt av min kone. Hun har vært helt fantastisk, jublet han på den siste av i alt åtte videoer han la ut fra fødestua.

Sist måned kom en gledelig nyhet for «Take That»-fansen: Boybandet annonserte nemlig at de skal gjøre comeback i forbindelse med gruppas 25-årsjubileum neste år.

Great to hang out with the boys @TakeThat

A photo posted by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

90-tallsheltene, som hadde hitlåten «Back For Good», planlegger blant annet en Europa-turné, og Robbie Williams, Mark Owen (44), Gary Barlow (45) og Howard Donald (47) er alle bekreftet til turneen.

 

LES OGSÅ: Robbie Williams feiret bursdagen naken

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.