Cameron Diaz på flørter'n

Singellivet ser ut til å være over for superstjernen.

BETATT: Cameron Diaz er en tøff dame, og har tidligere sagt at hun klarer seg helt fint uten en mann. Men nå ser det ut som at den blonde skjønnheten er forelska. 
 Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/
BETATT: Cameron Diaz er en tøff dame, og har tidligere sagt at hun klarer seg helt fint uten en mann. Men nå ser det ut som at den blonde skjønnheten er forelska. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Cameron Diaz har datet flere av hollywoods fløtepuse, blant Jared Leto og Justin Timberlake, men nå kan det ut som at den tatoverte musikeren Benji Madden (35) har fanget hennes interesse.  

De to har ifølge kilder tilbragt mye tid sammen, og nå svirrer ryktene om at den blonde skjønnheten ikke lenger er singel.

- Cameron er veldig betatt av ham. Hun liker villstyringer, men Benji er egentlig snill på innsiden, sier kilden til nettstedet X17.

SAMMEN HELE TIDEN: Cameron og Benji har datet i smug i en periode, men nå viser de seg mer og mer offentlig sammen. Her er de akkurat ferdige med en treningsøkt... Foto: Peter/NPG.com/All Over Press
SAMMEN HELE TIDEN: Cameron og Benji har datet i smug i en periode, men nå viser de seg mer og mer offentlig sammen. Her er de akkurat ferdige med en treningsøkt... Foto: Peter/NPG.com/All Over Press Vis mer

Etter det ble slutt med baseball-spilleren Alex Rodriguez (38) i 2011 har den blonde skjønnheten omfavnet singelivet, og flere ganger hevdet at hun ikke trenger en mann i livet for å være lykkelig.

- Jeg trives godt som singel! Å være singel betyr ikke at man er ensom og ulykkelig, sa hun i et intervju med magasinet Self for noen måneder siden.

EKS: Benji har tidligere vært sammen med Paris Hilton, nå har falt for nok en vakker blondine.  Foto: All Over Press
EKS: Benji har tidligere vært sammen med Paris Hilton, nå har falt for nok en vakker blondine. Foto: All Over Press Vis mer

Benji, som er gitarist og vokalist i bandet «Good Charlotte», har tidligere vært sammen med Pris Hilton (33), skuespiller Sophie Monk (34) og Beyonces søster Solange Knowles (27), men nå ser det altså ut som at det er søte Cameron som har klart å temme ham.

- De har det så mye gøy sammen. Og passer på at de ikke haster inn i noe, sier kilden.

LES OGSÅ: Jeg har vært sammen med en kvinne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer