Cameron Diaz letter endelig på sløret om ekteskapet

Hollywood-skjønnheten røper hvordan hun møtte ektemannen Benji Madden.

EKTE KJÆRLIGHET: Stjerneparet Benji Madden og Cameron Diaz har fortsatt til gode å vise seg på den røde løperen sammen, og holder i stor grad tett om forholdet. Nå roser Diaz imidlertid ekteskapet deres opp i skyene. Foto: Xposure
EKTE KJÆRLIGHET: Stjerneparet Benji Madden og Cameron Diaz har fortsatt til gode å vise seg på den røde løperen sammen, og holder i stor grad tett om forholdet. Nå roser Diaz imidlertid ekteskapet deres opp i skyene. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Cameron Diaz (43) overrasket alle da hun i januar 2015 giftet seg med rocker Benji Madden (37) etter en kortvarig romanse og forlovelse.

Stjerneparet begynte å date våren 2014, og like før jul samme år skal de to ha forlovet seg.

Ekteparet, som for få måneder siden feiret sin første bryllupsdag, har holdt en lav offentlig profil og sjelden snakket med pressen om forholdet sitt.

Denne uken overrasket Diaz imidlertid da hun tok bladet fra munnen i et radiointervju med Andy Cohen (47). Der røpet Hollywood-stjernen at hun nesten umiddelbart visste at det skulle bli henne og Madden:

- Folk pleide å si til meg at jeg kom til å skjønne det når jeg møtte min perfekte partner. Den gang tenkte jeg bare: «Hva betyr det... hva betyr det?». Men så innså jeg det: «Åh, jeg skjønner, man bare vet det når man vet det, sånn; du er ektemannen min», sa Diaz ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPNET SEG: Da Cameron Diaz promoterte sin nye bok, «The Longevity Book», i Andy Cohens radioprogram i New York tirsdag, bød hun overraskende mye på seg selv.  Foto: Afp
ÅPNET SEG: Da Cameron Diaz promoterte sin nye bok, «The Longevity Book», i Andy Cohens radioprogram i New York tirsdag, bød hun overraskende mye på seg selv. Foto: Afp Vis mer

Ble spleiset

Tidligere har Cameron Diaz vært sammen med en rekke Hollywood-kjekkaser. Og da hun møtte Benji Madden, var utseendet hans det første hun la merke til.

- Jeg tenkte:«Han er heit!». Vi pleide ikke å være i samme omgangskrets, men et års tid senere så jeg ham igjen og tenkte: «Vent litt, han er fortsatt heit», røpet skuespilleren videre.

Benji Madden spiller i bandet Good Charlotte sammen med tvillingbroren Joel Madden (37), som er gift med designer og TV-profil Nicole Richie (34).

I intervjuet med Cohen avslørte Diaz at venneparet hadde en finger med i spillet da hun ble kjent med sin nåværende ektemann, under en grillfest hjemme hos seg selv.

- Joel spurte bare: «Forresten, kan broren min komme en tur?». Og jeg svarte: «Selvsagt, det er familie, vi har jo grillfest». Og da han kom inn døren hos meg reagerte jeg bare sånn: «Deg! Det er deg!», fortalte hun ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

KIRSTEN GIFTEKNIV: Det var venneparet Nicole Richie og Joel Madden som sørget for at Cameron Diaz til slutt kom i prat med Benji.  Foto: Broadimage
KIRSTEN GIFTEKNIV: Det var venneparet Nicole Richie og Joel Madden som sørget for at Cameron Diaz til slutt kom i prat med Benji. Foto: Broadimage Vis mer

Ferdig med Hollywood-kjekkaser

I fortiden har «Charlie's Angels»-stjernen datet pene menn som Matt Dillon (52), Jared Leto (44) og Justin Timberlake (35). I det personlige radiointervjuet med Andy Cohen, understreket Diaz at hun kun har øyne for romantisk anlagte Madden i dag.

- Jeg husker faktisk ikke noe av det der lenger. Det er greia, det er sånn jeg vet at han er ektemannen min; ingen andre kan måle seg med ham, bedyret filmskjønnheten.

I fjor sommer skrev amerikanske medier at «Alle elsker Mary»-stjernen ønsket å trekke seg ut av rampelyset for å stifte familie med sin rocka ektemann. Hvorvidt den angivelige babydrømmen er i ferd med å oppfylles, er foreløpig ukjent.

Saken fortsetter under bildet.

ETABLERT: Da Benji og Cameron handlet hundeutstyr sammen i midten av mars, mente Splash News at skuespilleren så fyldigere ut enn tidligere.  Foto: Splash News
ETABLERT: Da Benji og Cameron handlet hundeutstyr sammen i midten av mars, mente Splash News at skuespilleren så fyldigere ut enn tidligere. Foto: Splash News Vis mer

At Cameron Diaz er innstilt på å virkelig slå seg til ro etter at hun ble gift, er det i hvert fall liten tvil om:

- Man kommer liksom til en erkjennelse: «Åh, nettopp, det er dette som betyr noe, det er dette som er ekte kjærlighet, forpliktelse og hengivenhet. Dette er personen man skal bygge livet sitt med», og for min del er det som om alt annet bare løser seg opp, sa filmstjernen åpenhjertig i radiointervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNINNER: Cameron Diaz og Drew Barrymore (t.v) i en scene fra den første «Charlie´s Angels»-filmen, sammen med Lucy Liu (t.h). Foto: COLUMBIA PICTURES / NTB Scanpix
GODE VENNINNER: Cameron Diaz og Drew Barrymore (t.v) i en scene fra den første «Charlie´s Angels»-filmen, sammen med Lucy Liu (t.h). Foto: COLUMBIA PICTURES / NTB Scanpix Vis mer

Bestevenninnen ble singel

En annen «Charlie's Angels»-stjerne, Drew Barrymore (41), er dessverre ikke like heldig med kjærligheten som sin gode venninne og filmkollega.

Nylig ble det nemlig kjent at tobarnsmoren skal skilles fra ektemannen Will Kopelman (37), som hun giftet seg med i 2012.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør av vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, uttalte Barrymore til People forrige helg.

Dette blir Drew Barrymores tredje skilsmisse. I 1994 var hun gift med bartenderen Jeremy Thomas i kun seks uker.

I juli 2001 ble hun smidd i hymens lenker med komikeren Tom Green (44), men han søkte om skilsmisse kun fem måneder senere.

LYKKEN BRAST: Drew Barrymore skal skilles fra ektemannen Will Kopelman, som hun har to barn med. Paret giftet seg i 2012.  Foto: Broadimage
LYKKEN BRAST: Drew Barrymore skal skilles fra ektemannen Will Kopelman, som hun har to barn med. Paret giftet seg i 2012. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Kim og Kanye har fått naboene på nakken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer