Cameron Diaz legger karrieren på is for å bli gravid

Den 42 år gamle filmstjernen skal kun ha et mål for det neste året.

BABYDRØM: For ekteparet Cameron Diaz og Benji Madden handler alt om å utvide familien. Foto: NTB Scanpix
BABYDRØM: For ekteparet Cameron Diaz og Benji Madden handler alt om å utvide familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For seks måneder siden giftet Hollywood-skuespiller Cameron Diaz (42) seg med den syv år yngre poprockeren Benji Madden (36) - og det har helt siden paret ble kjærester fjor sommer, ligget i kortene at de ønsker å starte en familie sammen.

- Han er mer tradisjonell enn henne, og ønsker å gifte seg før de stifter familie. Hun ønsker seg barn, men det er ikke så viktig om det skjer før de er gift, fortalte en kilde til People i fjor.

Og nå skal Cameron Diaz ha bestemt seg for å ta et såkalt sabbatår, for å konsentrere seg om å bli gravid, skriver UsMagazine.

DRØMMER OM FAMILIE: Det forelskede paret Benji Madden og Cameron Diaz drømmer om å utvide familien. Her fra en basketballkamp i Los Angeles i januar.  Foto: NTB Scanpix
DRØMMER OM FAMILIE: Det forelskede paret Benji Madden og Cameron Diaz drømmer om å utvide familien. Her fra en basketballkamp i Los Angeles i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde avslører overfor nettstedet:

- Det eneste hun drømmer om nå er å være hjemme, og gjøre det beste ut av denne spesielle tiden. Hun har gitt beskjed til sitt management at hun ikke lenger er tilgjengelig, og ikke kommer til å ta imot noe tilbud - uansett hvilken sum hun tilbys. Selv om hun har mottatt flere filmtilbud, er hun fast bestemt på at hun ikke har mulighet til å jobbe.

HOVEDROLLE: Cameron Diaz tjente 140 millioner kroner i 2014 - og en av rollene hun tjente godt på var som elskerinne i Hollywood-filmen «The Other Woman». Her med sin danske «The Other Woman»-kollega Nikolaj Coster-Waldau. Foto: NTB Scanpix
HOVEDROLLE: Cameron Diaz tjente 140 millioner kroner i 2014 - og en av rollene hun tjente godt på var som elskerinne i Hollywood-filmen «The Other Woman». Her med sin danske «The Other Woman»-kollega Nikolaj Coster-Waldau. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tjente 140 mill i 2014

Og Diaz har råd til å ta seg fri for å konsentrere seg om sin potensielt nye rolle som mor - ifølge UsMagazine tjente hun nemlig over 140 millioner kroner i 2014, for filmene «Sex tape», «The Other Woman» og filmversjonen av musikalen «Annie».

Paret bor i en overdådig luksusvilla i Beverly Hills, som skuespilleren kjøpte til rundt 80 millioner kroner i 2010. Det var også her de to avholdt drømmebryllupet i januar.

BESTEVENNINNER: Dersom Cameron Diaz blir gravid kan hun få svangerskapstips av sin gode venninne og kollega Drew Barrymore. Hun har to barn med ektemannen Will Kopelman. Dette bildet er tatt i Hollywood i 2003. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNINNER: Dersom Cameron Diaz blir gravid kan hun få svangerskapstips av sin gode venninne og kollega Drew Barrymore. Hun har to barn med ektemannen Will Kopelman. Dette bildet er tatt i Hollywood i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har lenge drømt om barn

Skal vi tro nettstedet tilbringer Diaz mye tid i hjemmet, hvor hun mediterer og konsentrerer seg om å opprettholde en sunn livsstil.

I 2012 fortalte den barnløse skuespilleren til magasinet InStyle at hun drømmer om egne barn, og at hun har merket gravidpresset:

- Samfunnet legger definitivt et press på kvinner for å få dem til å tenke at livene deres er nødt til å gå i en bestemt retning. Jeg har aldri sagt at jeg ikke vil ha barn. Jeg har bare ikke fått barn ennå. Jeg vet ikke hva som vil skje i livet mitt.

Diaz har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Se Benjis søte kjærlighetserklæring til Cameron

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer