Cameron Diaz gifter seg

- Han er mer tradisjonell enn henne, og ønsker å gifte seg før de stifter familie.

STÅR HVIT BRUD: Hollywood-stjernen Cameron Diaz har fått ring på fingeren. Dette er fra en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures
STÅR HVIT BRUD: Hollywood-stjernen Cameron Diaz har fått ring på fingeren. Dette er fra en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Endelig blir det bryllup for Hollywood-stjernen Cameron Diaz (42) - ifølge flere kilder den amerikanske nettsiden UsMagazine har vært i kontakt med skal hun og rockestjernen Benji Madden (35) nylig ha inngått forlovelse.

- Det er vilt, men alle er veldig glade på deres vegne. Benji har en tendens til å lett bli forelsket, men denne gangen er det ekte og han har kapret en fantastisk dame. De utfyller hverandre perfekt, og ingenting er bedre enn det, sier en kilde til nettstedet.

Paret ble kjærester i mai i år, og det tok ikke lang tid før han flyttet inn hos henne i Beverly Hills.

LYKKELIGE: Cameron og Benji dro på romantisk kjærlighetstur til Frankrike-tur i sommer, og gjorde ingenting for å skjule forelskelsen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Cameron og Benji dro på romantisk kjærlighetstur til Frankrike-tur i sommer, og gjorde ingenting for å skjule forelskelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Drømmer om barn

Tidligere i år fortalte Cameron åpenhjertig at hun ikke har savnet å ikke ha fått barn, men at hun heller ikke er imot tanken om egne barn en gang i fremtiden - og skal vi tro en annen kilde UsMagazine har snakket med er ikke drømmen om å bli mor lagt på hylla.

- Han er mer tradisjonell enn henne, og ønsker å gifte seg før de stifter familie. Hun ønsker seg barn, men det er ikke så viktig om det skjer før de er gift, sier kilden til nettstedet.

Cameron Diaz har spilt i Hollywood-filmer som «Charlie's Angels» og «The Other Woman», og har også gjort suksess som modell. Benji på sin side er vokalist og gitarist i rockebandene Good Charlotte og The Madden Brothers.

Han er tvillingbroren til Joel Madden (35), som er gift med TV-stjerne Nicole Richie (33).

Diaz har tidligere vært kjæreste med artist Justin Timberlake (33), skuespiller og artist Jared Leto (42) og baseball-stjerne Alex Rodriguez (39).

LES OGSÅ: - De blir bare ikke enige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer