Cameron Diaz:

- Cameron Diaz (45) venter sitt første barn

«Charlie's Angels»-stjernen skal ha forsøkt å bli gravid flere ganger.

- THERE IS SOMETHING ABOUT CAMERON: Ifølge kilder skal Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden vente sitt første barn sammen. Til venstre er de sammen i Hollywood på julaften. Foto: NTB Scanpix
- THERE IS SOMETHING ABOUT CAMERON: Ifølge kilder skal Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden vente sitt første barn sammen. Til venstre er de sammen i Hollywood på julaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den amerikanske skuespilleren Cameron Diaz (45) holder kortene tett til brystet når det gjelder sitt eget privatliv.

Nå kan det derimot se ut til at stjernen venter sitt første barn sammen med ektemannen, «Good Charlotte»-medlemmet Benji Madden (38).

Ifølge Radar Online viste hun nemlig frem sin voksende mage i julen, og en kilde nær paret forteller til nettstedet at de to turtelduene har hatt lyst på barn sammen lenge.

- Cameron og Benji har hatt lyst til å starte en familie sammen fra øyeblikket de ga hverandre sitt «ja» for nesten tre år siden, sier kilden, som legger til at 45-åringen skal ha hatt problemer med å bli gravid.

Saken fortsetter under bildet.

BABY I JULEGAVE?: Cameron Diaz skal vente sitt første barn, og strålte sammen med ektemannen Benji Madden på julaften. Foto: NTB Scanpix
BABY I JULEGAVE?: Cameron Diaz skal vente sitt første barn, og strålte sammen med ektemannen Benji Madden på julaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykkelig

Ifølge kilden benyttet paret seg av prøverør gjentatte ganger, men uten hell.

- Det var tortur og Cameron følte at hun sviktet fordi hun ikke kunne bli gravid selv, forklarte kilden til nettstedet.

Videre uttalte kilden at skuespilleren skal ha gjennomført drastiske endringer i hverdagen for å bli mor. Ifølge nettstedet skal det siste prøverørsforsøket ha vært vellykket.

- Cameron er lykkelig og har fortalt venner og familie at hun aldri har vært så glad.

Tidligere har hun spilt gravid i «What to Expect When You're Expecting», og nå kan det se ut til at stjernen også er gravid i virkeligheten.

Cameron har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter nedenfor.

Overraskelse

I januar 2015 overrasket Cameron mange da hun giftet seg med Benji. Til tross for at hun ofte holder en lav profil når det gjelder sitt eget privatliv, har hun tidligere lettet på sløret om ekteskapet deres.

Stjerneparet avbildes imidlertid svært sjelden sammen, og de har kun stilt opp på rød løper som ektepar ved én eller to anledninger.

Da Cameron Diaz fylte 45 år i august, valgte derimot mannen hennes å vise frem forholdet deres for hele verden.

tzcTscDsZkI

Det gjorde han i et personlig innlegg på Instagram-profilen sin, der han har 400 000 følgere. Der publiserte Benji et bilde av de to sammen, fulgt av en kjærlig gratulasjon til sin flotte kone.

På det søte parbildet sitter duoen tett sammen på en båt, med et pledd rundt seg. Begge smiler bredt og ser svært lykkelige ut, og Benji holder den ene armen kjærlig rundt «Charlie's Angels»-stjernen.

Og i teksten til bildet sparer altså ikke rockestjernen på hjertesymbolene - eller lovordene - om filmstjernen:

- Gratulerer med dagen til min vakre kone. Jeg føler at jeg er den heldigste mannen i verden. Jeg tror ingen kan forestille seg den dybden, godheten og medfølelsen jeg får oppleve hver eneste dag, takket være min eneste ene. Du passer på meg til slutten, kjære.

Den overraskende gratulasjonen gikk ikke upåaktet hen hos fansen, og lykkeønskningene strømmet inn i kommentarfeltet til bildet.

LES OGSÅ: ​​​Brudd to måneder etter «Skal vi danse»-seieren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer