Calvin Harris snakker for første gang om bruddet med Taylor Swift

- Helvete brøt løs, sier han.

SNAKKER UT: Calvin Harris syntes helvete brøt løs etter det ble slutt mellom han og sangerinna Taylor Swift.  Foto: Rex Features
SNAKKER UT: Calvin Harris syntes helvete brøt løs etter det ble slutt mellom han og sangerinna Taylor Swift. Foto: Rex Features Vis mer

Dj og artist Calvin Harris har vært mye i mediene etter at han og superstjerna Taylor Swift avsluttet sitt 15 måneders lange forhold tidligere i år.

Selv har Harris skrevet rasende twittermeldinger til ekskjæresten og han og Swift havnet i et realt trekantdrama da sangerinna ble sett i het omfavnelse med skuespilleren Tom Hiddleston, kort tid etter bruddet med Harris.

Nå snakker Dj-en ut om det vanskelige bruddet i et intervju med GQ.

Ikke god på å være kjent

- Det var veldig vanskelig å se at noe så personlig ble offentliggjort på den måten de ble. Bruddet og tiden etterpå var mye mer i mediene, enn forholdet vi hadde, sier Harris til magasinet.

- Da vi var sammen var vi veldig forsiktig med å ikke skape et mediesirkus rundt oss. Hun respekterte mine følelser på den måten. Jeg er ikke god på å være en kjendis, sier Dj-en.

Harris og Swift annonserte både starten og slutten på forholdet gjennom sosiale medier. Men det var først da forholdet tok slutt at det virkelig ble storm på nettet.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: I starten av juni ble det kjent at Calvin Harris og Taylor Swift hadde brutt etter 15 måneder sammen. Her er de avbildet under Billboard Music Awards i fjor.  Foto: Ap
BRUDD: I starten av juni ble det kjent at Calvin Harris og Taylor Swift hadde brutt etter 15 måneder sammen. Her er de avbildet under Billboard Music Awards i fjor. Foto: Ap Vis mer

- Ga etter for presset

Hele seks twittermeldinger skrev DJ-en om sin ekskjæreste, da Swift gikk ut og sa det var hun som hadde skrevet superhiten «This Is What You Came For» som Harris ga ut med sangerinna Rihanna.

- Da forholdet tok slutt, brøt helvete løs. Nå i ettertid ser jeg at twitter-greia var et resultat av at jeg ga etter for presset. Det tok litt tid før jeg innså at ingenting av det spiller noen rolle. Jeg er en positiv fyr, sier Harris til GQ og avslutter:

- For begge to var det en helt feil situasjon. Da var ikke riktig, derfor endte forholdet, men alt som skjedde etterpå..., sier DJ-en og hinter tydelig til at han synes det ble litt vel mye drama.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no. 

LES OGSÅ: - Jeg er ikke stolt av noe