Calvin Harris overrasket Taylor Swift med kjærlighetsgave

Artisten lot ikke sjansen gå fra seg da han skulle markere at han hadde vært sammen med sin berømte kjæreste i ett år.

ETT-ÅRSJUBILEUM: Taylor Swift og Calvin Harris har vært sammen i ett år allerede, og det feiret de i helgen.  Foto: Splash News
ETT-ÅRSJUBILEUM: Taylor Swift og Calvin Harris har vært sammen i ett år allerede, og det feiret de i helgen. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Allerede ett år er gått siden popstjernen Taylor Swift (26) og DJ Calvin Harris (32) ble avslørt som Hollywoods nyeste superpar. 

Romansen mellom de to stjernene startet etter de først møtte hverandre under fjorårets Brit Awards-utdeling. I tiden etter ble de observert på en rekke stevnemøter sammen.

Søndag delte «Bad Blood»-sangeren et bilde på sin Instagram-konto av et gullbelagt hjertesmykke der datoen 6. mars 2015 er inngravert. 

- 06.03.2015. Ett år er gått, skrev den talentfulle artisten til bildet av smykket som hun angivelig har fått av kjæresten.

Saken fortsetter nedenfor. 

3.6.15 One year down!

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Ifølge Daily Mail la også den skotske DJ-en ut en smakebit av jubileumsfeiringen på sin Snapchat.

Calvin filmet nemlig en kake med teksten «Ett år» skrevet med glasur. I Snapchat-filmen hadde han skrevet teksten «Ett år... Det var lett» som bildetekst. 

Han filmet også Taylor som sto ved siden av kaken i full begeistring mens han ropte «Ett år. Vi har ettårs-kake. Vi har ettårs-kake. Det er ett år».

Saken fortsetter under bildet. 

SØT FEIRING: Calvin Harris filmet den hjemmebakte sjokoladekaken på Snapchat søndag.  Foto: © Calvin Harris/Snapchat
SØT FEIRING: Calvin Harris filmet den hjemmebakte sjokoladekaken på Snapchat søndag. Foto: © Calvin Harris/Snapchat Vis mer

Stolt av kjæresten

I fjor ble turteduene kåret til «verdens rikeste kjendispar», og i sommer åpnet Harris seg om forholdet med Swift for første gang. 

- Det går absolutt helt fantastisk mellom oss. Det er interessant for det er selvfølgelig ulike ting som blir skrevet om forholdet vårt hver eneste dag, og selv om vi ikke viser oss offentlig på en stund, dikter noen opp et eller annet.

- Men det kunne vært mye verre, og fremdeles ville jeg vært ekstremt lykkelig med henne, avslørte han da han gjestet en engelsk radiokanal i sommer, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEPAR: Taylor Swift og Calvin Harris har holdt en relativt lav profil som kjærester, men i ny og ne deler de søte bilder av hverandre.  Foto: Xposure
STJERNEPAR: Taylor Swift og Calvin Harris har holdt en relativt lav profil som kjærester, men i ny og ne deler de søte bilder av hverandre. Foto: Xposure Vis mer

Swift, som både er artist, låtskriver og skuespiller, har blant annet vunnet ti Grammy-priser og solgt mer enn 40 millioner album.

Harris er selvfølgelig svært imponert over sin seks år ynge kjæreste.

- Hun har så mange talenter at det virkelig er helt latterlig. Hun er generelt sett en fantastisk kokk og et utrolig menneske, skrøt han.

STØTTE: I mai fikk Taylor Swift en god klem av kjæresten Calvin Harris etter at hun vant pris under Billboard Music Awards i Las Vegas. Foto: Ap
STØTTE: I mai fikk Taylor Swift en god klem av kjæresten Calvin Harris etter at hun vant pris under Billboard Music Awards i Las Vegas. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Britney er ikke til å kjenne igjen