Calvin Harris:

Calvin Harris i ny bilulykke

Den berømte DJ-en har vært i sin andre bilulykke på to år.

I BILULYKKE: DJ'en Calvin Harris og modell-kjæresten Aarika Wolf skal sist helg ha vært involvert i en alvorlig bilulykke i LA. Selv skal de to ha kommet uskadet fra ulykken. Foto: NTB Scanpix.
I BILULYKKE: DJ'en Calvin Harris og modell-kjæresten Aarika Wolf skal sist helg ha vært involvert i en alvorlig bilulykke i LA. Selv skal de to ha kommet uskadet fra ulykken. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den skotske artisten og DJ-en Calvin Harris (34) har vært involvert i en bilulykke i Beverly Hills. Det melder flere internasjonale medier, deriblant TMZ.

Ifølge nettstedet skal Calvin, hvis egentlige navn er Adam Richard Wiles, og hans ti år yngre modell-kjæreste Aarika Wolf (24), ha krasjet inn i en annen bil.

Øyenvitner har forklart til TMZ at det var Aarika som kjørte bilen da ulykken inntraff. De hevder at 24-åringen ikke bremset ned, da bilen som kjørte foran skulle av veien og over på en sidevei.

Ulykken, som skal ha skjedd sist helg, skal angivelig ha etterlatt de to unge kvinnene lettere skadd, mens Calvin og Aarika selv skal være i god behold.

Avlyste konserter

Det er ikke første gang at Calvin er i en bilulykke. På samme tid i 2016 var han nemlig også involvert i en alvorlig bilulykke, da han var på vei til flyplassen i Los Angeles.

Den gangen ble han fraktet til sykehus i ambulanse og ble behandlet for kuttskader.

Saken fortsetter nedenfor.

- Adam var involvert i en kollisjon da han i ettermiddag var på vei til flyplassen. Han har blitt undersøkt av leger og fått beskjed om å holde seg i ro i noen dager. Han vil ikke gjennomføre konserten i Omnia i kveld, sto det den gangen på artistens egen Facebook-side.

Ifølge TMZ forlot han imidlertid sykehuset mot legenes anbefalinger dagen etter ulykken. Nettstedet hevder årsaken skal ha vært at det ikke fantes enerom på sykehuset.

Trakk seg fra show

Harris, som er berømt som sanger, låtskriver, produsent og DJ, måtte også i 2014 se seg nødt til å avlyse en spillejobb.

Den gangen var det sin opptreden på MTV European Music Awards, hvor han også selv var nominert til flere priser.

Saken fortsetter nedenfor.

Fridays @omnianightclub

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on

Artisten kom, ifølge UsWeekly og DailyMail, selv med følgende forklaring på sin Twitter-profilen:

«Ingen EMAs på meg denne helgen. Har noen hjerteproblemer. På vei hjem for å se om det kan bli tatt hånd om».

Meldingen ble imidlertid slettet kort tid etter.

Verdens rikeste kjendispar

Harris har tidligere datet kjente artister som Rita Ora (27) og Taylor Swift (28).

Sistnevnte tok slutt i juni 2016, knappe halvannen måned etter at Swift uttalte at forholdet med Harris var et «magisk forhold».

Med en samlet formue på over en milliard kroner, ble paret sommeren 2015 kåret til «verdens rikeste kjendispar» av finansbladet Forbes.

Bruddet med Swift skal ifølge kilder nær paret ha vært udramatisk.

- Taylor og Adam avsluttet ting på udramatisk vis, og årsaken var at romantikken hadde kjølnet. Det var han som avsluttet forholdet. Det hele ble gjort på en moden måte. Taylor er ganske lei seg, men de har fremdeles kontakt, uttalte kilden den gang til nettstedet E! Online

LES OGSÅ: Taylor Swift og Calvin Harris delte hete feriebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer