Calle synger om den danske farsrollen

Synger om å bli førstegangsfar - på dansk. Se den morsomme videoen!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I onsdagens «20.00 med Raske menn» på TV 2 synger Calle Hellevang-Larsen om å bli førstegangsfar på dansk.

Det meste tar helt av når komikeren synger om at det å bli pappa til lille Dorthe er det største som har skjedd i livet hans.

- Sangen beskriver den enorme følelsemessige berg- og dalbanen den gjennomsnittlige danske førstegangsfaren gjennomgår. Først kommer den euforiske lykken, så kommer farsinstinktet og til slutt bekymringene. Sangen er ment som støtte for at fedrene ikke skal føle seg alene om disse tankene, sier Hellevang-Larsen til Seoghør.no.

Grunnen til at Calle har valgt navnet Dorthe til babyen, forklarer han på følgende måte:

- Dorthe er et av de mest brukte navnene i Danmark, tror jeg. Hvis ikke det er det, så burde det ha vært det. Det ligger godt i munnen, når man sier det på dansk.

Babyen som vises i den morsomme musikkvideoen er imidlertid en gutt.

- Den fant vi via et statistbyrå og er en gutt faktisk. Erling heter han, forteller Calle, som mener låta har en mulighet til å gjøre det bra på det tyske og japanske markedet.

Sjekk ut videoen «Det å bli far» som kommer i «20.00 med Raske Menn» i kveld på TV 2 kl 20.00. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg driter i håret til Calle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer