Calle mistet faren

Brann-stjernen sluknet.

MISTET FAREN: Onsdag 21. juni døde Frode Larsen, faren til Calle Hellevang Larsen. Foto: NTB Scanpix
MISTET FAREN: Onsdag 21. juni døde Frode Larsen, faren til Calle Hellevang Larsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

– Altfor tidlig, Frode! Altfor, altfor tidlig! Takk for tusen store Stadion-stunder og uforglemmelige fotballøyeblikk! skrev programleder for TV 2 Sporten-nestor og fotballkjenner Davy Wathne (67) på sin Facebook-side etter at SK Brann-stjernen Frode Larsen døde onsdag 21. juni, 68 år gammel.

Den gamle fotballhelten var far til komiker og TV-profil Calle Hellevang-Larsen (39), kjent fra både «I kveld med Ylvis», «Mandagsklubben» og ikke minst med komikertrioen «Raske menn».

Pappa Frode spilte fra 1967 13 år sammenhengende på Branns A-lag og fikk til sammen 207 serie- og cupkamper og 25 mål for Bergens stolthet. Han fikk også syv A-landskamper for Norge.

Også Calle snuste på en fotballkarriere i sine barne- og ungdomsår. Med en superhelt som far, som i tillegg satt i Branns styre, fikk han se kampene fra innbytterbenken. Liten, men kjapp og med et stort talent begynte han å snuse på kretslaget. Men fotball ble til slutt for kjedelig – og komikken tok etter hvert all tid for den sjarmerende lysluggen fra Bergen.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Calle Hellevang Larsen

LES OGSÅ: Petter og Vendela i ny TV-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer