SYLTYNN: Calista var en liten strek en periode. Hun mener det skyldtes stress og ikke spiseforstyrrelser.  Foto: All Over Press
SYLTYNN: Calista var en liten strek en periode. Hun mener det skyldtes stress og ikke spiseforstyrrelser. Foto: All Over PressVis mer

Calista benekter anoreksi

Ally McBeal stjernen forteller om sitt dramatiske vekttap på 90-tallet.

SEHER.NO: Calista Flockhart (42) avkrefter alle rykter om bulemi og anoreksi, og mener det store og mye omtalte vekttapet hennes skyldtes stress, melder Contactmusic. 


Flockhart påstår det var den store suksessen hun hadde i TV-serien Ally McBeal som var grunnen til at hun raste ned i vekt.


På 90-tallet gikk det bilder verden rundt av den radmagre advokatserie-stjernen. Pressen var ikke i tvil: Calista hadde spiseforstyrrelser. Enda mer bensin til bålet ble det da hun kollapset under filmingen på grunn av dehydrering.


Selv mener hun at hun aldri har gjort noen ting for å gå ned i vekt.


- Jeg har helt ærlig aldri gått på diett i hele mitt liv. Mine foreldre og venner sier jeg har sett helt lik ut siden jeg gikk på videregående.

Calista forklarer vekttapået mot slutten av 90-tallet slik:

- Under filmingen av Ally McBeal jobbet jeg så hardt og ble så stresset at jeg ikke spiste så mye som jeg burde.

Og:


- Jeg tror at på en kropp som min, synes det veldig godt om jeg mister ett par kilo. Det var overhodet ingen spiseforstyrrelser, jeg hatet alt fokuset som var på kroppen min under den perioden. Selv nå har jeg problemer med å forklare hva som egentlig skjedde, avslutter Calista Flockhart.


LES OGSÅ: "Ally" tatt på fersken