GIFTET SEG: Kyle Martino og Eva Amurri. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Kyle Martino og Eva Amurri. Foto: All Over Press Vis mer

«Californication»-skuespilleren giftet seg

Utvekslet ekteskapsløftene foran skuespillermoren.

Publisert
SEHER.NO: «Californication»-skuespilleren Eva Amurri (26) har giftet seg med forloveden Kyle Martino. Det melder nettstedet People.com.

Amurri, som er datter av skuespiller Susan Sarandon, giftet seg i Charleston i South Carolina lørdag ettermiddag. Det bekrefter hennes talsperson overfor nettstedet.

26-åringen forlovet seg med Martino, som er en tidligere fotballspiller i USA, og i dag jobber som kommentator for TV-kanalen Fox Soccer Channel, i desember 2010.

Forlovelsen avslørte hun på nettstedet Twitter.

«For en helg. Jeg ble en tegnefilmfigur, deltok i en foto-shoot for bladet Maxim, og ble forlovet! Ikke dårlig, ikke dårlig! Takk for alle gratulasjoner», skrev hun den gang.

Skuespilleren giftet seg i en kjole laget av designer Lela Rose, som også designet kjolen Sarandon hadde på seg i bryllupet.

- Jeg prøvde den på og da var jakten over, sier Amurri om kjolen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Avslørte forlovelse på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer