OVERVANT FRYKTEN: Cailtyn Jenner har tidligere avslørte at hun ikke har turt å ha på seg badedrakt fordi det er "for avslørende", men i den nyeste episoden av brunettens realityserie overvant hun frykten. Foto: Scanpix
OVERVANT FRYKTEN: Cailtyn Jenner har tidligere avslørte at hun ikke har turt å ha på seg badedrakt fordi det er "for avslørende", men i den nyeste episoden av brunettens realityserie overvant hun frykten. Foto: ScanpixVis mer

Caitlyn viste seg frem i badedrakt for første gang

Den 65 år gamle realitystjernen overvant frykten i sin egen realityserie.

SEOGHØR.NO: Søndag ble den tredje episoden av Caitlyn Jenners (65) realityserie «I Am Cait» sendt på amerikansk TV. Serien viser Jenners liv etter den kjønnsbekreftende operasjonen.

TÅRENE RANT: Caitlyn klarte ikke å holde tårene tilbake da hun begynte å snakke om barna sine og at hun vil at de skal være "stolte av pappaen sin". Foto: Xposure
TÅRENE RANT: Caitlyn klarte ikke å holde tårene tilbake da hun begynte å snakke om barna sine og at hun vil at de skal være "stolte av pappaen sin". Foto: Xposure Vis mer

Tidligere har brunetten delt med seerne at hun ikke har turt å ha på seg badedrakt fordi det er «for avslørende», men i den nyeste episoden av programmet overvant hun frykten.

– Jeg er så nervøs som det går an å bli, sa Caitlyn til kameraet i det hun gikk ut for å vise seg frem.

– Jeg har på meg badedrakt! Det føles veldig fritt. Jeg ser ganske bra ut, fortsatte 65-åringen selvsikkert da hun ble møtt med applaus og hurra-rop fra venninnegjengen.

I episoden fikk man også se realitystjernen bryte ut i tårer mens hun snakket om den store forandringen hun har gått gjennom på kort tid – både fysisk og psykisk.

– Jeg vil bare at barna mine skal være stolte av pappaen sin, sa en tydelig opprørt Caitlyn. 

Saken fortsetter under bildet.
Liker ikke sin mørke stemme

Til tross for at brunetten for lengst har bevist at hun mestrer å se elegant ut, har hun i et blogginnlegg åpenhjertig fortalt om usikkerheten hun fortsatt føler rundt fremtoningen sin.

- Det er litt vanskelig for meg å se meg selv på TV. Selv om jeg syntes at jeg ser flott ut, så har jeg fortsatt problemer med stemmen min, skriver Caitlyn.

- Den passer ikke helt til den feminine fremtoningen min. Det plager meg litt. Likevel, jeg håper at folk ikke bare hører på stemmeleiet mitt, men lytter til det jeg har å si. Det er viktig for meg, understreker hun.

LES OGSÅ: Er dette Caitlyn Jenners nye kjæreste?