BLE SJOKKERT: Kris Jenner sier i en episode av «Keeping up with the Kardashians» at hun ble sjokkert av nakenstuntet til Caitlyn Jenner (t.v.). Foto: Rex Features
BLE SJOKKERT: Kris Jenner sier i en episode av «Keeping up with the Kardashians» at hun ble sjokkert av nakenstuntet til Caitlyn Jenner (t.v.). Foto: Rex FeaturesVis mer

Caitlyn sjokkerte Kris Jenner med nakenstunt

- Jeg ble helt målløs av å se det, sier «Keeping up with the Kardashians»-stjernen.

Den er inspirert av Vincent Desiderios maleri «Sleep», og viser de kjente personene nakne i en seng. West og kona Kim Kardashian ligger i senga sammen med deriblant Donald Trump, Taylor Swift og Amber Rose.

Kardashians tidligere stefar, nå stemor, Caitlyn Jenner (tidligere Bruce), ligger også i senga.

Caitlyn var tidligere gift med Kris Jenner, som er Kardashian-søstrenes mor. Da Bruce valgte å bli Caitlyn, en avgjørelse som ble offentliggjort på forsida av Vanity Fair, reagerte ekskona med sjokk. Siden har det vært krangling og drittkasting mellom de to partene.

- Målløs

Realityserien «Keeping Up With The Kardashians» følger familien, og i denne ukas episode snakker Kris for første gang ut om hvordan hun opplevde å se eksen naken i den kontroversielle videoen.

Det var Entertainment Weekly som først omtalte saken. Den 12. sesongen av den populære realityserien hadde premiere søndag kveld amerikansk tid, og omhandlet Wests videopremiere.

Familien var til stede under den storslåtte avdukingen på arenaen The Forum i Inglewood, California. Da var det bare Kim Kardashian som visste hvem som ville være med i videoen, som siden premieren er blitt stemplet som kontroversiell.

I etterkant diskuterer familien videoen hjemme, der mor Kris Jenner forteller at hun ble sjokkert over å se sin eksmann med.

EKS-PAR: Slik så Bruce Jenner ut mens han var gift med Kris Jenner.
 Foto: wenn.com
EKS-PAR: Slik så Bruce Jenner ut mens han var gift med Kris Jenner. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg ble helt målløs av å se det, fordi jeg visste ikke at det var dette jeg kom til å se. Å se det der på en så stor skjerm var relativt sykt, forteller hun i episoden.

Jenner tok også opp sin misnøye med at dattera Kim tilbragte mye tid sammen med sin tidligere stefar/stemor.

Hun var blant annet lite fornøyd med at Kim hadde stylet Caitlyn til ESPY-prisen tidligere i år.

Brøt tausheten

Selv om dette er første gang Kris Jenner omtaler videoen, har hun tidligere snakket om hva hun mener om kjønnsskiftet til Caitlyn. Det tok litt tid før hun brøt tausheten, men i juni i fjor kom første uttalelse.

- Jeg synes det er fantastisk. Det at man følger drømmene sine er inspirerende for mange mennesker... Man må gjøre det som gjør en lykkelig, sa hun i et TV-intervju med EXTRA.

I det samme intervjuet åpnet Kris Jenner opp om ekteskapet som varte i 23 år:

- Han var gift med meg, og han var ikke hvem han ønsket å være, så han var miserabel i ekteskapet. Vi kranglet mye, og de gangene vi pleide å dra ut sammen kom vi ikke lengre enn til første kvartalet for han sa: «Når kan vi gå hjem igjen?».

I 2013 ble det kjent at de to tok ut separasjon, og året etter var skilsmissen et faktum.

I i fjor tok Caitlyn Jenner til ordet, og forsvarte ekteskapet med ekskona:

«Etter å ha lest VF-artikkelen ble jeg atter en gang minnet på alle de fine årene med kjærlighet Kris og jeg har hatt sammen. Jeg ville ikke byttet det mot noe annet!», skrev hun på Twitter.

OL MESTER: I 1976 vant Bruce Jenner OL-gull i tikamp i Montreal. Nå er han kjent som realitystjernen Caitlyn Jenner. Foto: Polaris
OL MESTER: I 1976 vant Bruce Jenner OL-gull i tikamp i Montreal. Nå er han kjent som realitystjernen Caitlyn Jenner. Foto: Polaris Vis mer

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Slik ser «Smallville»-stjernene ut i dag