LIKE KJOLER: Caitlyn og Krise Jenner har mer til felles enn barna og TV-serien «Keeping up wih Kardashians, etter Catilyns operasjon for å bli mer kvinnelig. Foto: Scanpix
LIKE KJOLER: Caitlyn og Krise Jenner har mer til felles enn barna og TV-serien «Keeping up wih Kardashians, etter Catilyns operasjon for å bli mer kvinnelig. Foto: ScanpixVis mer

– Caitlyn og Kris har samme smak i klær

Den nyopererte realitykjendisen ser ut til å hente inspirasjon fra eks-kona.

MOTEINTERESSERT: Den siste tiden har Caitlyn vist seg i flere stilriktige antrekk.
MOTEINTERESSERT: Den siste tiden har Caitlyn vist seg i flere stilriktige antrekk. Vis mer

SEOGHØR.NO: Da Caitlyn Jenner (65) åpnet seg om sitt kommende kjønnsskifte ovenfor Diane Swayer i april i år, var alle øyne rettet mot den tidligere OL-vinnerens verdensberømte familie.

Bare minutter etter intervjuet begynte meldingene fra blant annet Kim Kardashian (34), Khloé Kardashian (31) og Kendall Jenner (19) å spre seg på sosiale medier.

Likevel var det én person som holdt seg i bakgrunnen da medieoppmerksomheten sto på som verst; nemlig Caitlyns eks-kone, Kris Jenner (56).

I ettertid har «momageren» tatt bladet fra munnen og sagt at hun støtter sin tidligere partner hundre prosent.

På tross av bruddet i fjor og alt som har skjedd siden, viser det seg at duoen enda har ting til felles; blant annet klesstilen!

Saken fortsetter under bildet.

I et nytt promoklipp fra Caitlyns realityserie «I Am Cait», kommer det nemlig frem at de to eksene eier identiske plagg.

I klippet viser 65-åringen frem én av sine favorittkjoler til stedatteren og moteikonet Kim, som raskt utbryter: «Den har mamma også!».

Nektet å feire Caitlyn på farsdagen

Etter Caitlyn bekreftet kjønnsskiftet tidligere i år har blant andre president Barack Obama (65) hyllet henne, og siden har det gått slag i slag for brunetten.

Den siste helgen i juni var brakte med seg nok en merkedag, da hun feiret farsdag med familien. Imidlertid ble ikke feiringen helt slik realitystjernen hadde håpet på, ifølge RadarOnline; tre av barna skal nemlig ha nektet å delta.

SKILT: Kris Jenner var gift med Caitlyn (den gang Bruce) frem til september i fjor da de bestemte seg for å ta ut skilsmisse. Foto: Ap
SKILT: Kris Jenner var gift med Caitlyn (den gang Bruce) frem til september i fjor da de bestemte seg for å ta ut skilsmisse. Foto: Ap Vis mer- Alle var invitert til å tilbringe dagen sammen med henne, så det var deres eget valg ikke å delta, sier en kilde til nettstedet.

Fire av Caitlyns biologiske barn, Burt (36), Casey (35), Brandon (34) og Kendall Jenner (19), samt stedøtrene Khloé (30) og Kim Kardashian (34), Kanye (38) og North West (2) - og Brandons gravide kone Leah (32), poserer smilende på et bilde hun postet et par dager senere.

LES OGSÅ: Slik feiret hun Gay Pride Weekend