VISTE BEINA I NEW YORK: Caitlyn Jenner nøt en bedre middag i New York mandag kveld, i anledning markeringen av Gay Pride i metropolen. Stjernen strålte i et elegant, sort antrekk på vei ut fra restauranten i strøket Tribeca. Foto: NTB Scanpix
VISTE BEINA I NEW YORK: Caitlyn Jenner nøt en bedre middag i New York mandag kveld, i anledning markeringen av Gay Pride i metropolen. Stjernen strålte i et elegant, sort antrekk på vei ut fra restauranten i strøket Tribeca. Foto: NTB ScanpixVis mer

Caitlyn Jenner viste frem beina i sort kjole

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen fortsatte feiringen av Gay Pride med stil.

SEOGHØR.NO: Den tidligere OL-vinneren og realitystjernen Bruce Jenner er blitt et forbilde for mange etter å ha stått frem for offentligheten på forsiden av Vanity Fair med sin nye identitet som kvinnen Caitlyn Jenner.

I helgen ble Caitlyn Jenner tatt imot med jubel under Gay Pride-feiringen i New York, like etter at amerikansk høyesterett vedtok landets nye ekteskapslov.

Mandag fortsatte Jenner, som nylig feiret sin første farsdag som kvinne, markeringen av Gay Pride på Manhattan.

Ifølge People ble den flotte 65-åringen fotografert på vei ut fra den italienske restauranten Tutto Il Giorno i strøket Tribeca, iført et sort blyantskjørt og matchende topp fra designer Hervé Léger.

Saken fortsetter under bildene.

ELEGANT: Stedatteren Kim Kardashian har tidligere sagt at hun skal hjelpe Caitlyn Jenner med garderoben sin. Mandag kveld var 65-åringen ulastelig antrukket på vift i New York. Foto: NTB Scanpix
ELEGANT: Stedatteren Kim Kardashian har tidligere sagt at hun skal hjelpe Caitlyn Jenner med garderoben sin. Mandag kveld var 65-åringen ulastelig antrukket på vift i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jenner ble også avbildet i det elegante antrekket til Vanity Fair-shooten sin. Mandag kveld stylet hun designerplaggene med en sølvfarget boksclutch, sorte pumps og tidløse perleøredobber - muligens gaver hun fikk på farsdagen.

Vil hjelpe andre

Tidligere samme dag var Jenner ikledd en blå omslagskjole og flate sandaler, da hun besøkte et senter for lesbiske, homofile, biseksuelle og transkjønnede i New York. Ifølge People blir Jenners bevegelser i byen dokumentert av et filmteam til den kommende dokumentarserien «I Am Cait».

Søndag feiret hun Gay Pride Weekend i toppetasjen på Dream Hotel Downtown i Soho, og spiste middag med noen venninner - deriblant modell Geena Rocero og skuespiller Candis Cayne, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

Mandag delte Kris Jenners (59) eks et bilde fra middagen på Twitter. «En så morsom middag i New York City med denne sterke gruppen av transkjønnede kvinner. De er alle så vakre», twitret hun til bildet.

Caitlyn Jenner har tidligere vært åpen om at hun vil være en stemme for andre som sliter med å akseptere sitt virkelige jeg.

12. juni besøkte hun et ungdomssenter for lesbiske, homofile, biseksuelle og transkjønnede i hjembyen Los Angeles - på det som var en av hennes første offentlige opptredener som kvinne.

#XEXit #CaitlynJenner is in town for #NYCpride ‼️

A video posted by Sailey Williams (@saileywilliams) on

Se Caitlyn Jenner på helgens Gay Pride-feiring i New York:

LES OGSÅ: Avslørte graviditeten på den røde løperen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.