Caitlyn Jenner vil ikke date kvinner

- Ser du på deg selv som lesbisk? spør venninnen Chandi Moore.

VIL HA EN MANN: Caitlyn Jenner avslører at hun er klar for å date menn. Her sitter hun på første rad under Victoria's Secret Fashion Show i New York i november. Foto: NTB Scanpix
VIL HA EN MANN: Caitlyn Jenner avslører at hun er klar for å date menn. Her sitter hun på første rad under Victoria's Secret Fashion Show i New York i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I april er det ett år siden seksbarnsfaren og den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner (66) fortalte at han identifiserte seg som en kvinne og ikke en mann.

Det var i et TV-intervju med Diane Sawyer (70), som ble sett av hele 17 millioner amerikanere, at hemmeligheten ble avslørt.

I månedene etterpå debuterte TV-stjernen blant annet som kvinne på forsiden av Vanity Fair, skiftet navn fra Bruce til Caitlyn og har ble hedret med prisen «Trans Champion» på Glamour Women of the Year Awards.

Jenner fikk i tillegg sitt eget TV-program, «I Am Cait», hvor seerne kan følge henne på den nye reisen.

Nå som Caitlyn lever som kvinne er det mange som lurer på hvordan kjærlighetslivet hennes er, og om hun forelsker seg i kvinner eller menn.

Saken fortsetter under bildet.

BLE HEDRET: I november vant Caitlyn prisen "Trans Champion" under Glamour's Women of the Year Awards i New York. Foto: NTB Scanpix
BLE HEDRET: I november vant Caitlyn prisen "Trans Champion" under Glamour's Women of the Year Awards i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Caitlyn vil date menn

I fjor sommer innrømmet Jenner selv at hun var seksuelt forvirret.

- Jeg har bare datet kvinner. Jeg har større ting enn en orgasme å bekymre meg for, sa hun den gang og innrømmet samtidig at hun aldri hadde vært med en mann før.

Deretter utdypet hun:

- «Kommer du til å date damer? Kommer du til å date menn? Hva skal du gjøre?»... Jeg aner ikke! Men man føler seg vel mer feminin om man er sammen med en mann. Jeg kan sette pris på «the male form», forklarte hun.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA:I 1976 deltok Bruce Jenner deltok i sommer-OL i Montreal, Canada, og vant gullmedalje i tikamp. Her bærer han OL-fakkelen i 1984. Foto: Ap
DEN GANG DA:I 1976 deltok Bruce Jenner deltok i sommer-OL i Montreal, Canada, og vant gullmedalje i tikamp. Her bærer han OL-fakkelen i 1984. Foto: Ap Vis mer

Nå åpner Caitlyn seg ytterligere om kjærlighetslivet sitt.

I et klipp fra sesong 2 av realityserien «I Am Cait» er hovedpersonen og flere venninner på en roadtrip sammen i en buss, og her dreier samtalen seg inn på seksualiteten hennes.

- Ser du på deg selv som lesbisk? spør venninnen Chandi Moore.

- For å være helt ærlig, så kan jeg ikke se for meg at jeg kommer til å date kvinner i fremtiden. Jeg har gjort det tidligere og er ferdig med det. Jeg har tre eks-koner, svarer Caitlyn oppriktig.

- Så nå kan du få deg en eks-mann? ler venninnen.

- Helt riktig, sier Jenner.

66-åringen sier ingenting om hun er aktivt på jakt etter en ny potensiell partner, men hun blir emosjonell i et annet klipp hvor hun mottar sitt nye førerkort.

Når Caitlyn ser bildet av seg selv tenker hun på sitt gamle liv og hvor langt hun har fjernet seg fra Bruce Jenner.

- Noen ganger føler jeg at jeg har kastet gamle Bruce ut døra. Kanskje han ikke fortjente å forsvinne, sier hun mens tårene samler seg i øynene.

Se traileren til den nye sesongen av «I Am Cait» her:

 

LES OGSÅ: - Kris Jenner tvinger sønnen til slankeoperasjon