KLAR FOR BRYLLUP?: I en ny trailer for den andre sesongen av dokumentarserien «I Am Cait», får man se Caitlyn Jenner iført en vakker brudekjole. På bildet til venstre er hun avbildet under en paneldiskusjon om TV-serien på Television Critics Associations presseturné i Pasadena, California i januar.  Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra YouTube
KLAR FOR BRYLLUP?: I en ny trailer for den andre sesongen av dokumentarserien «I Am Cait», får man se Caitlyn Jenner iført en vakker brudekjole. På bildet til venstre er hun avbildet under en paneldiskusjon om TV-serien på Television Critics Associations presseturné i Pasadena, California i januar. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra YouTube Vis mer

Caitlyn Jenner prøver brudekjoler

Nye bilder av realitystjernen får bryllupsryktene til å svirre.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det siste året har vært svært begivenhetsrikt for Caitlyn Jenner (66), som la Bruce-navnet bak seg da hun viste seg frem på forsiden av Vanity Fair i fjor sommer.

I E!-serien «I Am Cait» har publikum fått følge forvandlingen hennes, og på tross av en noe laber suksess er serien tilbake med annen sesong i USA søndag 6. mars.

Ifølge UsWeekly vil den nye sesongen ta for seg flere milepæler i Caitlyn Jenners liv. Hun mottar sitt første ID-kort som kvinne, blir hedret på Glamour Women of The Year Awards - og prøver brudekjoler.

- Jeg begynner sakte, men sikkert å komme på plass i kvinneligheten min, men det er en pågående prosess, sier Jenner i traileren til den nye sesongen.

Og nå svirrer også bryllupsryktene.

Kan stå hvit brud

I traileren kan man se den tidligere OL-vinneren, som har vært gift tre ganger, svinge seg rundt i en ettersittende brudekjole med blondedetaljer og langt slep.

UsWeekly spør seg om klippet av kjoleprøvingen er et tegn på at Jenner gjør seg klar til å gå opp kirkegulvet for fjerde gang. I så fall kan det bli første gangen som hvit brud.

Se den nye «I Am Cait»-traileren nedenfor:

I fjor ble Caitlyn Jenner koblet til den transkjønnede skuespilleren Candis Cayne (44), som er en gjenganger i dokumentarserien «I Am Cait».

Jenner har tidligere innrømmet at hun er seksuelt forvirret etter overgangen til kvinne, men i et annet YouTube-klipp fra den kommende sesongen har hun tilsynelatende bestemt seg:

- For å være ærlig med dere, så ser jeg ikke for meg å date kvinner i fremtiden. Jeg har vært der, og gjort det, uttaler hun på spørsmål fra venninne sine.

Videre spøker Caitlyn med at hun kan få en eksmann i fremtiden.

Saken fortsetter under bildet.

Cast members Caitlyn Jenner (R) and Candis Cayne (L) participate in a panel for the E! Entertainment Television series "I Am Cait" during the Television Critics Association (TCA) Cable Winter Press Tour in Pasadena, California, January 14, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: Reuters
Cast members Caitlyn Jenner (R) and Candis Cayne (L) participate in a panel for the E! Entertainment Television series "I Am Cait" during the Television Critics Association (TCA) Cable Winter Press Tour in Pasadena, California, January 14, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: Reuters Vis mer

Forvirret ekskone

Det er nå nesten ett år siden skilsmissen med Kris Jenner (60) ble offisiell, i mars 2015. Ekteparet, hvis opp- og nedturer er blitt dokumentert i «Keeping Up With the Kardashians», gikk hvert til sitt for godt høsten 2014

Da Kris Jenner gjestet «Ellen DeGeneres Show» tirsdag, spurte DeGeneres henne om hva hun syntes om eksens uttalelse om at hun herved vil date menn.

- Ja, jeg har også fått med meg det. Jeg er ikke helt sikker... Det er forvirrende. Absolutt. Jeg forstår det ikke helt, svarte Kris Jenner ifølge UsWeekly.

Jenner har tidligere vært gift med Linda Thompson (65) fra 1981 til 1986, og med Chrystie Crownover (65) fra 1972 til 1981.

GIFT TRE GANGER: Mens Caitlyn fortsatt gik under navnet Bruce Jenner, var hun gift med tre forskjellige kvinner. Her er Bruce avbildet med (f.v) sin første kone Chrystie og hunden deres Bertha sommeren 1976, med sin andre kone Lina i 1980 og med sin tredje kone Kris i 2010.  Foto: AP/ NTB Scanpix
GIFT TRE GANGER: Mens Caitlyn fortsatt gik under navnet Bruce Jenner, var hun gift med tre forskjellige kvinner. Her er Bruce avbildet med (f.v) sin første kone Chrystie og hunden deres Bertha sommeren 1976, med sin andre kone Lina i 1980 og med sin tredje kone Kris i 2010. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet på skuddårsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer