Caitlyn Jenner liker ikke stemmen sin

Den transkjønnede stjernen åpner seg om usikkerheten og nervene før sin rørende ESPY-tale.

KOMPLEKSER FOR SIN MØRKE STEMME: Caitlyn Jenner så strålende ut da hun mottok Arthur Ashe-prisen for mot under ESPY Awards 2015. Nå avslører hun at hun ikke likte å se takketalen sin på TV fordi stemmen hennes foreløpig ikke er like feminin som resten av fremtoningen hennes. Foto: Ap
KOMPLEKSER FOR SIN MØRKE STEMME: Caitlyn Jenner så strålende ut da hun mottok Arthur Ashe-prisen for mot under ESPY Awards 2015. Nå avslører hun at hun ikke likte å se takketalen sin på TV fordi stemmen hennes foreløpig ikke er like feminin som resten av fremtoningen hennes. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag 15. juli hadde Caitlyn Jenner (65) sin ildprøve i offentligheten, da hun mottok Arthur Ashe-prisen for mot under årets ESPY Awards.

Den tidligere OL-vinneren leverte en svært rørende og personlig tale fra scenen, samtidig som hun strålte i en hvit aftenkjole fra Atleier Versace.

Nå åpner hun seg om opptredenen på bloggen sin, caitlynjenner.com. I et blogginnlegg avslører Jenner hvordan hun forberedte seg til prisutdelingen - hun innrømmer blant annet at hun var iført et korsett under designerkjolen.

65-åringen røper også at nervene var i høyspenn før takketalen, ettersom hun måtte lese talen fra en teleprompter (hjelpemiddel som gjør det mulig å se rett inn i kameraet mens man leser teksten, journ.anm).

- Som en unge med dysleksi, var den største frykten i livet mitt å stå foran klassen og lese, siden jeg ikke var så god til det. Og dét tar du med deg resten av livet, forteller hun i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTE FRA FAMILIEN: Blant andre Kendall Jenner, Khloe Kardashian og Kylie Jenner ble rørt da Caitlyn Jenner holdt takketalen sin under ESPY Awards 15. juli.  Foto: Xposure
STØTTE FRA FAMILIEN: Blant andre Kendall Jenner, Khloe Kardashian og Kylie Jenner ble rørt da Caitlyn Jenner holdt takketalen sin under ESPY Awards 15. juli. Foto: Xposure Vis mer

- På ESPYs måtte jeg virkelig holde meg til prompteren, siden jeg bare hadde noen tilmålte minutter å få poengene mine frem på. Jeg øvde, og øvde, og øvde, og øvde, for å være sikker på å få det til, legger Jenner til.

Liker ikke stemmen sin

Caitlyn Jenner har for lengst bevist at hun mestrer å se elegant ut, noe hun viste til gangs på forsiden av Vanity Fair og under ESPY Awards. I det ferske blogginnlegget forteller hun åpenhjertig om usikkerheten hun fortsatt føler om fremtoningen sin.

- Det var litt vanskelig for meg å se meg selv på TV. Selv om jeg syntes at jeg så flott ut og at kjolen var fabelaktig, så har jeg fortsatt problemer med stemmen min.

- Den passer ikke helt til den feminine fremtoningen min. Det plager meg litt. Likevel, jeg håper at folk ikke bare hører på stemmeleiet mitt, men lytter til det jeg har å si. Det er viktig for meg, understreker Jenner.

Saken fortsetter under bildet.

LEVER LIVET: Nylig ble en elegant antrukket Caitlyn observert på hesteveddeløp på The Del Mar Thoroughbred Club i Del Mar, California. Foto: Pa Photos
LEVER LIVET: Nylig ble en elegant antrukket Caitlyn observert på hesteveddeløp på The Del Mar Thoroughbred Club i Del Mar, California. Foto: Pa Photos Vis mer

På tross av at Caitlyn Jenner fortsatt sliter med usikkerhet, har hun oppnådd svært mye de siste månedene. 65-åringen, som nylig ble koblet til den transkjønnede skuespilleren Candice Cayne (43), skapte TV-historie med sitt åpenhjertige Diane Sawyer-intervju i april.

Både familie og en rekke store celebriteter har støttet og rost henne offentlig, og hun er allerede i ferd med å bli en stemme i miljøer for homofile, lesbiske, bifile og transkjønnede. Under Gay Pride Weekend i New York nylig, deltok hun dessuten på flere arrangementer.

PROFILERT: Caitlyn Jenners bevegelser de siste ukene er blitt godt dokumentert. Her ankommer hun Palace Theater i New York i slutten av juni sammen med Candice Cayne (bak). De to skulle se Broadway-oppsetningen av «An American in Paris».  Foto: Zuma Press
PROFILERT: Caitlyn Jenners bevegelser de siste ukene er blitt godt dokumentert. Her ankommer hun Palace Theater i New York i slutten av juni sammen med Candice Cayne (bak). De to skulle se Broadway-oppsetningen av «An American in Paris». Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: - Og så var vi fire!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer