IKKE SJENERT: Caitlyn Jenner lot kameraene slippe inn på badet hennes for å spille inn en teaser for realityserien «I Am Cait». Foto: Skjermdump av videoen
IKKE SJENERT: Caitlyn Jenner lot kameraene slippe inn på badet hennes for å spille inn en teaser for realityserien «I Am Cait». Foto: Skjermdump av videoenVis mer

Caitlyn Jenner kastet klærne foran kameraene

66-åringen holdt ingenting tilbake da hun spilte inn bursdagshilsen til ekskona Kris Jenner. Se video i saken!

SEOGHØR.NO: Det siste året har vært litt utenom det vanlige for Caitlyn Jenner (66), som i fjor sommer la Bruce bak seg og viste seg som kvinne for første gang på forsiden av Vanity Fair. 

I forrige uke kunne hun også juble over å ha kapret en modellkontrakt for kleskjeden H&M.

I realityserien «I Am Cait», som i Norge har vært sendt på TV2 Livsstil, har den tidligere idrettsstjernen vist forvandlingen og sin nye hverdag til fansen.

I USA startet sesong to for noen få uker siden, og i en teaservideo for en av de nye episodene kaster Jenner klærne for kameraene. 

Se video lenger ned!

Den flotte 66-åringen blir filmet mens hun hopper splitter naken i et boblebad, og i videosnutten forteller hun at hun holder på å spille inn en videohilsen i anledning ekskona Kris Jenners 60-årsdag. 

Se videoen av Caitlyn i boblebadet her:

Den transkjønnede skuespilleren Candis Cayne (44) er også med i videoen, og det har i flere måneder svirret rykter om at det er noe mer enn vennskap mellom de to.

Jenner har imidlertid ikke svart på ryktene, men nylig åpnet hun seg om sine nye tanker rundt sin seksuelle legning:

- For å være ærlig, så ser jeg ikke for meg å date kvinner i fremtiden. Jeg har vært der, og gjort det, uttalte hun. 

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER ELLER NOE MER? Caitlyn Jenner (t.h) har i flere måneder blitt koblet med Candis Cayne.  Foto: Broadimage
GODE VENNER ELLER NOE MER? Caitlyn Jenner (t.h) har i flere måneder blitt koblet med Candis Cayne. Foto: Broadimage Vis mer

Caitlyn - tidligere Bruce - og Kris Jenner (60) gikk fra hverandre høsten 2014, men først i fjor vår var skilsmissen et faktum.

Tidligere denne måneden fortalte 60-åringen hva føler om at hennes tidligere ektemann gjennom over 20 år tenker på å begynne å date menn.  

- Ja, jeg har også fått med meg det. Jeg er ikke helt sikker... Det er forvirrende. Absolutt. Jeg forstår det ikke helt, svarte Kris Jenner da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show», ifølge UsWeekly.

VAR GIFT: Kris og Bruce - nå Caitlyn - var gift fra 1991 til 2015.  Foto: Ap
VAR GIFT: Kris og Bruce - nå Caitlyn - var gift fra 1991 til 2015. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: North West overrasket med norsk design

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.