Caitlyn Jenner haster til Lamars sykeseng

«I am Cait»-stjernen våker sammen med store deler av Kardashian-familien over sin svigersønn, som svever mellom liv og død.

VIL VÅKE OVER LAMAR: Caitlyn Jenner, tidligere kjent som Bruce Jenner, skal også haste til Las Vegas for å våke over Lamar Odom. Den tidligere NBA-proffen, som blant annet har spilt for Lakers og Clippers, ligger i koma etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell tirsdag 13. oktober.  Foto: Broadimage/ Ap
VIL VÅKE OVER LAMAR: Caitlyn Jenner, tidligere kjent som Bruce Jenner, skal også haste til Las Vegas for å våke over Lamar Odom. Den tidligere NBA-proffen, som blant annet har spilt for Lakers og Clippers, ligger i koma etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell tirsdag 13. oktober. Foto: Broadimage/ Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden tirsdag ettermiddag lokal tid har den tidligere basketballstjernen Lamar Odom (35) ligget i koma på et sykehus i Las Vegas.

Etter at Odom ble funnet bevisstløs på et bordell i delstaten Nevada, angivelig med kokain og opiater i kroppen, har eksen Khloé Kardashian (31) våket over sykesengen hans.

Både Kim Kardashian West (34) og Kris Jenner (59) skal også være til stede på Sunrise Hospital, og nå melder E!Online at Caitlyn Jenner (65) reiser til Las Vegas for å møte dem.

TV-stjernen hadde et nært forhold til Lamar, mens sistnevnte fortsatt var lykkelig gift med Khloé Kardashian. Og selv om Jenner kun var Khloés stefar så han på Lamar som sin svigersønn og gode venn, ifølge Hollywood Life.

Saken fortsetter under bildet.

- Tok svartelistede piller

Fra før av er både Kourtney Kardashian (36) og Kendall Jenner (19) blitt observert ved sykehuset der Lamar Odom svever mellom liv og død. Daily Mail melder at Kendall ankom etter å ha avlyst opptredenen sin på Shanghai Fashion Week.

Ifølge UsWeekly har Khloé sørget for at barna Lamar Odom har med eksen Liza Morales, Destiny og Lamar Jr., også har kommet seg til byen sammen med sin mor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer