Caitlyn Jenner har operert vekk kjønnsorganet

- Jeg føler meg frigjort, sier realitystjernen etter å ha tatt skrittet fullt ut med sin store forvandling.

FJERNET PENIS: Caitlyn Jenner (67) forteller at hun endelig føler seg som en fullkommen kvinne etter kjønnsoperasjonen. Foto: NTB Scanpix
FJERNET PENIS: Caitlyn Jenner (67) forteller at hun endelig føler seg som en fullkommen kvinne etter kjønnsoperasjonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne måneden er det to år siden Caitlyn Jenner (67) første gang fortalte at hun var i ferd med å gå fra mann til kvinne.

Mye har skjedd siden den gang. Realitystjernen og den pensjonerte idrettsutøveren, som tidligere var kjent under navnet Bruce, har gjennomgått flere drastiske, kroppslige forandringer - og fått et helt nytt liv.

DEN GANG DA: Bruce Jenner før han ble Caitlyn. Foto: Ap / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Bruce Jenner før han ble Caitlyn. Foto: Ap / NTB Scanpix Vis mer

Jenner har snakket åpenhjertig om hele kjønnsskifteprosessen, og gitt fansen hyppige oppdateringer på sosiale medier og i egen realityserie.

Når spørsmål om kjønnsoperasjon har dukket opp, har hun derimot vært ordknapp.

Vil ha «alle de riktige delene»

I sin kommende selvbiografi, «The Secrets of My Life», letter Jenner imidlertid på sløret.

I boka, som lanseres senere denne måneden, forteller Kris Jenners tidligere ektefelle at hun har gjennomgått en vellykket operasjon for å fjerne penis.

- Ikke bare føler jeg meg fin, jeg føler meg frigjort. Hvorfor nøle? Det er tross alt bare en penis. Den har ingen spesiell betydning for meg, foruten muligheten til å kunne tisse i skogen, skriver Jenner, gjengitt av Radar Online.

FORTSATT AKTIV: Bruce Jenner vant OL-gull i tikamp i 1976. Nå holder Caitlyn Jenner på med golf for å holde seg i form. Her er hun fotografert i California i mars. Foto: NTB Scanpix          
FORTSATT AKTIV: Bruce Jenner vant OL-gull i tikamp i 1976. Nå holder Caitlyn Jenner på med golf for å holde seg i form. Her er hun fotografert i California i mars. Foto: NTB Scanpix           Vis mer

Jenners garderobe hadde som kjent ikke et spesielt kvinnelig preg før 2015. Nå som herreskjorter og joggebusker er byttet ut med glamorøse kjoler og høye hæler, synes 67-åringen det var på høy tid få «alle de riktige delene».

Stilforvandlingen har nemlig bydd på en sjenerende, men naturlig utfordring for tv-profilen.

- Jeg var så lei av å måtte gjemme vekk den hersens greia hele tiden. Nå har jeg fått en helt ny livsgnist - som jeg ikke har kjent på siden jeg deltok i OL for 39 år siden. Endelig kan jeg leve på ekte, skriver Jenner.

67-åringen var en av verdens fremste tikjemper i USA på 70-tallet, og satte verdensrekord i tikamp i 1975 og 1976. Sistnevnte år vant hun gullmedaljen under OL i Montreal.

Hylles for åpenheten

Jenner understreker, i selvbiografien, at kjønnsoperasjonen i utgangspunktet er, og alltid vil være privat anliggende.

RØRENDE TALE: I år gjorde Caitlyn Jenner (65) det kjent at hun ønsket å skiftet kjønn. I går mottok hun en pris for å ha vist mot under ESPY-awards som hyller sportspersonligheter. Video: ESPY / Reuters Vis mer

- Dere ville vite det, og nå vet dere. Dette er derfor første og siste gang jeg kommer til å snakke om dette, skriver hun.

Oppmerksomheten rundt Caitlyn har vært enorm etter at hun valgte å bytte kjønn, og tv-profilen hylles stadig for sin åpenhet rundt det som fortsatt anses å være et tabubelagt tema.

Takket være realitymagneten «Keeping up with the Kardashians» har Jenner riktignok vært innenfor rampelysets rekkevidde i en årrekke.

Caitlyn var som nevnt tidligere gift med Kris Jenner (61), Kardashian-søstrenes mor. Da Bruce valgte å bli Caitlyn, som først ble vist fram på forsida av Vanity Fair, reagerte ekskona først med sjokk.

Ryktestorm

Selv om eksparet skal ha lagt de fleste feidene bak seg, varslet nylig kilder nær Caitlyn tunge skyts mot eks-kona i realitystjernens nye selvbiografi.

Eksparet har døtrene Kendall (21) og Kylie (19) sammen. I tillegg har Bruce fire barn fra to tidligere forhold, mens Kris har barna Kim (36), Kourtney (37), Khloé (32) og Rob Kardashian (30) fra sitt tidligere ekteskap med den avdøde advokaten Robert Kardashian.

Hverken Caitlyn eller Kris Jenner har uttalt seg om de siste påstandene, men en venn av Kris Jenner sier til Us Weekly at hun er uenige i de kraftige beskyldningene.

- Påstandene er grunnløse. Caitlyn klandrer Kris for å være grunnen til at hun ikke fikk leve livet hun nå lever, tidligere.

LES OGSÅ: Trodde Vendela og Petter skulle spille inn pornofilm.

FAMILIEUTFLUKT: Caitlyn sammen med eks-kona Kris Jenner og stedatteren Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEUTFLUKT: Caitlyn sammen med eks-kona Kris Jenner og stedatteren Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer