GODT FORHOLD: Det har ikke vært lett for å unge Kylie Jenner å takle farens kjønnskifte, men i dag ser det ut til at de to er nærmere hverandre enn noensinne. Foto: Scanpix
GODT FORHOLD: Det har ikke vært lett for å unge Kylie Jenner å takle farens kjønnskifte, men i dag ser det ut til at de to er nærmere hverandre enn noensinne. Foto: ScanpixVis mer

Caitlyn Jenner fikk datteren til å hyle av glede

Realitystjernen viste frem gamle kunster for sin yngste datter Kylie.

SEOGHØR.NO: Siden ryktene begynte å svirre om at hun skulle gjennomgå en kjønnskifte i januar i år, har paparazziene fulgt Caitlyn Jenner (65) hvor enn hun går.

I en tidligere episode av realityserien «I Am Cait», har 65-åringen uttrykt at den overveldende oppmerksomheten gjør det vanskelig å leve et normalt liv.

Nylig fikk hun likevel muligheten til å dra på en hyggelig ekskursjon med sin yngste datter, Kylie Jenner (18).

Duoen dro til en bilbane, hvor Caitlyn viste at hun ikke har glemt gamle kunster.

På 80-tallet, da hun enda var kjent som Bruce, hadde hun nemlig en suksessfull karierre som racerbilsjåfør.

Saken fortsetter under videoene.


18 år gamle Kylie, som er kjent for å være svært aktiv på sosiale medier, delte flere filmer fra dagen på Snapchat.

I videoene er det tydelig at den tidligere OL-vinnerens datter ikke har arvet farens forkjærlighet for fart og spenning; hun hyler nemlig gjennom hele turen, mens Caitlyn ser ut til å være i sitt ess bak rattet.


Slet med å akseptere kjønnsskiftet


I dag kan det virke som om Kylie er helt komfortabel med farens nye utseende, men i begynnelsen la ingen skjul på at den unge stjernen hadde problemer med overgangen.

I en episode av «Keeping Up With The Kardashians» i mai, avslørte Caitlyn at Kylie hadde distansert seg.

- Det er hun vi er bekymret for. Hun har vanskelig for å håndtere dette. Jeg gjør alt jeg kan for å holde kontakten, men hun har stengt meg ute, fortalte hun til en venn.

- Min største frykt er at jeg mister henne følelsesmessig. Vi har hatt et veldig nært forhold i mange år. Barna mine er alt for meg, fortsatte 65-åringen.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner lever med konstante smerter