FEIRET GAY PRIDE: Caitlyn Jenner stilte denne helgen opp på Gay Pride-feiringen i New York. Hun ankom festlokalet til applaus og jubel. Foto: Xposure
FEIRET GAY PRIDE: Caitlyn Jenner stilte denne helgen opp på Gay Pride-feiringen i New York. Hun ankom festlokalet til applaus og jubel. Foto: XposureVis mer

Caitlyn Jenner feiret Gay Pride Weekend

Ankom feiringen til full jubel i New York.

SEOGHØR.NO: Livet smiler virkelig til den tidligere OL-vinneren og realitystjernen Caitlyn Jenner (65), etter den kjønnsbekreftende operasjonen og forvandlingen fra Bruce.

#XEXit #CaitlynJenner is in town for #NYCpride ‼️

A video posted by Sailey Williams (@saileywilliams) on

Nylig feiret hun sin første farsdag som kvinne, og i helgen fortsatte feiringen. Denne gangen var det Gay Pride Weekend i New York som stod for tur.

Jenner hadde på seg en lang, hvit kjole, og smilte på vei inn i festlokalet. Jubelen stod i taket da realitystjernen ankom.

Feiringen fant sted i toppetasjen på Dream Hotel Downtown. Ankomsten ble også fanget på kamera, og det var åpenbart at Jenner satte pris på mottagelsen hun fikk.

Se video av ankomsten her:


Dette var Caitlyns første Gay Pride Weekend etter at hun avslørte at hun var transkjønnet.

Jenner stod fram etter forvandlingen på forsiden av bladet Vanity Fair, og det hele eksploderte i mediene.

På farsdagen stilte hun opp med nesten hele familien på en actionfylt dag med off-roading.

«Super dag i går i anledning farsdagen. Vi hadde det så gøy med off-roading. Så mye kjærlighet og støtte! Jeg elsker familien min!», skrev hun på Twitter.

«Hun fikk endelig alle gavene hun alltid har ønsket seg - kjoler og en hel dag med fritid som kvinne», skrev nettstedet TMZ.com om dagen.LES OGSÅ: - Hun fikk endelig alle gavene hun ønsket seg