Caitlyn Jenner blir bestemor igjen

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen har fått en ny grunn til å juble.

HAR SEKS BARN: Caitlyn Jenner har seks barn biologisk, men han har også vært med å oppdra ekskona Kris Jenners fire barn, Kourtney, Kim, Khloé og Rob.  Foto: Afp
HAR SEKS BARN: Caitlyn Jenner har seks barn biologisk, men han har også vært med å oppdra ekskona Kris Jenners fire barn, Kourtney, Kim, Khloé og Rob. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: For omtrent ett år siden avslørte den tidligere OL-mesteren Bruce Jenner (66) at han gikk gjennom en prosess for å bli kvinne, og kun måneder etter sto 66-åringen frem med sin nye identitet, Caitlyn Jenner.

Det har uten tvil vært et spennende år for Caitlyn, og nå ser det ut til at det kommer flere gleder for den kjente reality-stjernen. 

Nå skal hun nemlig bli bestemor igjen!

Det er Caitlyns datter Cassandra (35), også kjent under kallenavnet Casey, som venter sitt tredje barn sammen med ektemannen Mark.

Ifølge US Weekly har 35-åringen døtrene Isabella og Francesca fra før, og nå venter ekteparet en sønn i oktober.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID IGJEN: Det er Caitlyns datter Casey (avbildet) som venter sitt tredje barn. Her med Caitlyns sønner Burt (t.v), Brody og Brandon. 
 Foto: Xposure
GRAVID IGJEN: Det er Caitlyns datter Casey (avbildet) som venter sitt tredje barn. Her med Caitlyns sønner Burt (t.v), Brody og Brandon. Foto: Xposure Vis mer

Stilte ikke opp 

Caitlyn fikk datteren Casey og sønnen Burt (37) sammen med sin første kone Chrystie Crownover, som hun var gift med fra 1972 til 1981.

Da Caitlyn avslørte sitt store ønske om å bli kvinne under det timelange intervjuet med Diane Sawyer i fjor, fortalte hun at hun ikke har vært nok involvert i livene til Casey og sønnene Burt, Brandon (34) og Brody (32). 

- Jeg har slitt mye med disse problemene. Jeg har snakket med guttene om dette, altså at jeg ikke har gjort en god jobb. Og det beklager jeg til barna mine for, sa Caitlyn til Sawyer, ifølge US Weekly. 

Caitlyn fikk sønnene Brandon og Brody med sin andre kone Linda Thompson (65), som hun var gift med fra 1981 til 1986. 

I juli ble Brandon Jenner pappa for første gang, da han og kona Leah ble foreldre til en jente.

Saken fortsetter under bildet.

BEDRE TONE: Bruce - nå Caitlyn - og sønnen Burt (avbildet) har fått bedre kontakt etter den tidligere OL-mesteren skiftet kjønn i fjor.  Foto: SipaUSA
BEDRE TONE: Bruce - nå Caitlyn - og sønnen Burt (avbildet) har fått bedre kontakt etter den tidligere OL-mesteren skiftet kjønn i fjor. Foto: SipaUSA Vis mer

Ny start

Under intervjuet med Diane Sawyer, sa også Casey seg enig i at forholdet med sin far ikke har vært optimalt gjennom barndommen.

- Vi har et komplisert forhold. Han forsvant ut av livene våre, spesielt mitt. Så jeg ser frem til dette nye kapittelet, sa hun og refererte til farens reise for å bli kvinne. 

Caitlyn har også døtrene Kendall (20) og Kylie (18) med ekskona Kris Jenner (60) - som er godt kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians». I tillegg har hun vært med å oppdra ekskonas barn Kourtney (36), Kim (35), Khloé (31) og Rob (29).

POPULÆRE DØTRE: Caitlyns to yngste barn er de populære ungdommene Kendall (i midten) og Kylie Jenner.  Foto: Xposure
POPULÆRE DØTRE: Caitlyns to yngste barn er de populære ungdommene Kendall (i midten) og Kylie Jenner. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Bærer hun en hemmelighet under kjolen?