Caitlyn Jenner:

- Caitlyn (69) vil få barn med kjæresten (22)

Barneryktene svirrer nok en gang.

SURROGATIRYKTER: Nok en gang spekuleres det på om Caitlyn Jenner prøver å få barn med sin 47 år yngre kjæreste, Sophia Hutchins. Foto: NTB Scanpix
SURROGATIRYKTER: Nok en gang spekuleres det på om Caitlyn Jenner prøver å få barn med sin 47 år yngre kjæreste, Sophia Hutchins. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har den kjente realityprofilen og tidligere OL-helten Caitlyn Jenner (69) gått gjennom et omfattende kjønnsskifte. Jenner var i mange år gift med Kris Jenner, kjent fra den svært populære realityserien «Keeping Up With The Kardashians», som omhandler livene til den kjente Kardashian-Jenner-klanen.

Det var nok mange som fikk seg en overraskelse da den tidligere toppidrettsutøveren fortalte at han skulle bli kvinne i 2015. Nyheten fikk svært mye oppmerksomhet i den internasjonale sladrepressen, og etter hvert ble det også klart at ekteskapet med Kris Jenner var over.

Nå har 69-åringen for lengst etablert seg med et nytt liv som kvinne - og den tidligere friidrettshelten har også fått seg ny kjæreste. Det ble nemlig i juli i fjor kjent at Jenner hadde funnet lykken med den 47 år yngre modellen Sophie Hutchins (22) - som også er transkjønnet.

KJÆRESTER: Paret har vært sammen siden i fjor sommer, og nok en gang svirrer ryktene om at de ønsker barn. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Paret har vært sammen siden i fjor sommer, og nok en gang svirrer ryktene om at de ønsker barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det avslørte 69-åringen selv på sin egen Instagram-profil. Nå har paret vært sammen i godt over ett år, og en rekke ganger har ryktene svirret om at duoen kommer til å få barn eller gifte seg.

- Hun vil bli mor

Og nå spekuleres det altså nok en gang på om Jenner og den 47 år yngre modellkjæresten planlegger å bli foreldre. Ifølge den britiske avisen The Mirror ønsker 69 år gamle Caitlyn - som for øvrig er bestemor til syv barn - å få barn med Sophia ved hjelp av surrogati.

- Caitlyn og Sophia har snakket om å stifte familie sammen det siste året. Selv om Caitlyn allerede har ti barn (inkludert Kardashian-barna joun.anm), har hun aldri hatt muligheten til å oppdra et barn i rollen som mor, noe hun alltid har drømt om å gjøre, sier en kilde til magasinet Closer, gjengitt av The Mirror.

Kilden forteller videre at også Sophia alltid har ønsket seg barn - og paret ser nå en mulighet til å gjøre drømmen til virkelighet.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Caitlyn har fra før av seks biologiske barn, blant annet de kjente realitystjernene Kendall og Kylie sammen med Kris Jenner, som han var gift med fra 1991 til 2015. 69-åringen har også sønnene Brody og Brandon fra sitt andre ekteskap med Linda Thompson. Han har også to barn fra sitt første ekteskap med Chrystie Scott.

Jenner var også stemor til Kris sine fir andre barn da de var gift gjennom 24 år - og var da stebestefar til totalt 14 barnebarn dersom man regner med ekskonas barnebarn.

KJÆRESTER: Caitlyn og Sophia Hutchins ble for første gang koblet til hverandre i 2017. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Caitlyn og Sophia Hutchins ble for første gang koblet til hverandre i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det virker imidlertid som at 69-åringen ikke har fått nok.

Jenner og den langt yngre kjæresten ble for første gang koblet til hverandre i 2017, men de har aldri selv offisielt bekreftet forholdet.

Partnere som deler alt

Sophia og Caitlyn møttes for første gang for tre år siden gjennom en felles stylist, og førstnevnte har ikke lagt skjul på at mange er nysgjerrige på dem. Sophia kunne i fjor høst fortelle at hun og Caitlyn ser på hverandre som partnere.

- Vi er partnere i alt vi gjør, vi er uatskillelige. Vi er samarbeidspartnere, vi bor sammen, vi deler en hund, vi deler familie og vi deler et liv sammen, sa 22-åringen i et intervju den gang, og la til:

- Jeg vil ikke bruke ordet «kjæreste» og jeg vil ikke bruke ordet «dating». Vi er partnere.

TRE SØNNER: Caitlyn Jenner, den gang Bruce, avbildet med sønnene (t.v.) Burt, Brody og Brandon Jenner på Brodys 30-årsfeiring i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix
TRE SØNNER: Caitlyn Jenner, den gang Bruce, avbildet med sønnene (t.v.) Burt, Brody og Brandon Jenner på Brodys 30-årsfeiring i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sophia, som jobber som konsernsjef i Caitlyns stiftelse, fortalte videre hvordan forholdet til 69-åringen har hjulpet henne med å vokse og bli mer moden.

- Vi har så mye til felles, vi ser verden på samme måte og vi er en god match fordi vi utfordrer hverandre. Hun utfordrer meg på så mange måter, og hun har latt meg vokse på mange måter. Jeg håper at jeg utfordrer henne til å vokse, sa Sophia åpenhjertig i intervjuet.

Til tross for den store aldersforskjellen, på hele 46 år, mente 22-åringen at alder ikke har noe å si, og at de er en fantastisk match for hverandre.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Avslører hvor mange barn han vil ha med Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer