Caitlyn Loane

Caitlyn (19) er død

Den australske TikTok-profilen gikk bort denne uken.

DØD: Australske Caitlyn Loane har gått bort. Hun ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump fra Tiktok / catieloane
DØD: Australske Caitlyn Loane har gått bort. Hun ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump fra Tiktok / catieloane Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den unge australske TikTok-profilen Caitlyn Loane gikk bort denne uken, bare 19 år gammel. Dødsfallet bekrefter 19-åringens far Phillip Loane til den australske avisen The Mercury.

- Hun var en fantastisk, vill ung kvinne som var et uvurderlig familiemedlem. Ord kan ikke beskrive tapet vårt, sier han, ifølge People.

Dødsårsaken er hittil ikke kjent. Overfor avisen forteller faren at hver dag burde være «R U OK?»-dagen. Dette er en nasjonal dag i Australia som fokuserer på mental helse og forebygging av selvmord.

19-åringens mor deler også noen varme ord om datteren.

- Smilet hennes lyste opp rommet. Hun var ikke redd for å skitne seg til, og på noen bilder har hun gjørme opp til knærne, forteller hun.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

TikTok-stjerne

Caitlyn, bedre kjent på TikTok som Catie, brukte sin plattform til å fremme kvinner i jordbruksyrket. Selv var hun en fjerdegenerasjons bonde som ønsket å følge i farens fotspor.

På TikTok-profilen sin delte hun klipp fra bondelivet i hjembyen Tasmania i Australia, og flere av videoene viste Caitlyn i en traktor eller sammen med gårdsdyrene sine.

I en av videone på 19-åringens TikTok- profil har hun tidligere fortalt hvorfor hun ønsket å bli bonde.

- Gårdsdrift har vært i familien min i flere generasjoner, og det er ikke bare at jeg er ment for å være her, men jeg har lyst til å være her, fortalte hun.

DØD: Disse kjendisene måtte vi ta farvel med i 2020. Vis mer

Rørende hyllest

Ved siden av TikTok brukte Caitlyn mye av fritiden på fotballbanen. Her spilte hun australsk fotball for Devonport Football Club.

På klubbens Facebook-side delte laget en rørende hyllest til ære for sin avdøde lagspiller, ifølge People.

«Ledelsen, medlemmene, spillerne, frivillige, sponsorer og støttespillere i Devonport Football Club formidler vår dypeste kondolanse og varmeste tanker til Caitlyns familie og venner, som selvsagt inkluderer lagspillerne hennes i DFC Senior Women's Team», skriver fotballklubben.

Etter Caitlyns bortgang har klubben også bestemt seg for å skifte fokus.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

«Den siste uken ble satt i kontekst for hva som virkelige betyr noe i livet, og påminner oss alle om at fotball - uansett hvor samlende det er - bare er et spill. Devonport Football Clubs nåværende prioritet er å gi et empatisk og støttende nettverk for alle som assosierer seg med klubben med spesielt fokus på de pårørende etter Caitlyns tragiske bortgang.»

LES OGSÅ: Dette er TikToks største stjerner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer