HEMMELIG NUMMER: Både Kim Kolstad og Nikis Theophilakis har måttet skaffe seg hemmelig nummer etter at de begynte i "Hotel Cæsar".  Foto: Anders Myhren / Seher.no
HEMMELIG NUMMER: Både Kim Kolstad og Nikis Theophilakis har måttet skaffe seg hemmelig nummer etter at de begynte i "Hotel Cæsar". Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Cæsar-stjernene fikk frekke SMS-er

- Noen av dem sømmer seg ikke å gjenta....

SEHER.NO: Se "Cæsar"-stjernene forteller om morsomme fan-opplevelser i video nederst i saken!

TV 2s suksess-serie "Hotel Cæsar" har etterhvert blitt en av landets lengstlevende og mest sette tv-såper.

Og med et gjennomsnittlig seertall på opp mot 400.000, har serien også fått en svært trofast og dedikert fanskare, noe to av seriens største stjerner, Nikis Theophilakis (37) og Kim Kolstad (38), har fått merke på kroppen.

Nikis og Kim har blitt rikskjendiser takket være sine roller som henholdsvis smådumme Pelle Krogsad og rikmannssønnen Jens August Anker-Hansen.

Og i intervju med Seher.no innrømmer de to skuespillerne at fans ofte mistolker dem for å være rollefigurene sine.

- Det er mange som snakker til deg som karakteren. De kjenner jo ikke meg, så det er klart at når de ser meg, så er det Pelle de tenker. Jeg har blant annet møtt noen litt eldre forvirrede damer som har prøvd å snakke meg til fornuft. I melkedisken har de kommet bort og sagt ting som "nå må du ta deg sammen da, du kan ikke holde på sånn", humrer Nikis.

Heldigvis har ingen av de to hatt særlig mange ubehagelige opplevelser med fansen.

- Jeg opplever stort sett når folk prater til meg, at det liksom er litt på kødd. De skjønner at det er en lek de leker med meg liksom, forteller Kim.

Kolstad har vært til og fra i "Hotel Cæsar" siden starten i 1998, mens Theophilakis kom inn i 2006.

Det tok imidlertid ikke lang tid før 37-åringen skjønte at han burde skaffe seg hemmelig telefonnummer.

- Jeg skiftet til hemmelig nummer litt etter at jeg begynte her. Men før jeg rakk å få det, rant det inn 40 meldinger om dagen og sånn. Det stod alt mulig rart, og mange av dem sømmer det seg ikke å gjenta, smiler han lurt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slik har du aldri sett "Cæsar"-stjernen

Se "Cæsar"-stjernene forteller om morsomme fan-opplevelser i video nedenfor:

[obj:media:7833]