«Cæsar»-stjernen har ny kjæreste

- Vi har begge ADHD, sier Kim Daniel Sannes om sin nye kjæreste Nicoline Blixhavn Nagelstad.

<strong>LYKKEN SMILER:</strong> Skuespilleren har funnet lykken med Nicoline Blixhavn Nagelstad. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LYKKEN SMILER: Skuespilleren har funnet lykken med Nicoline Blixhavn Nagelstad. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Daniel Sannes (25), kjent fra «Hotel Cæsar», har fått seg ny kjæreste. Det skriver Se og Hør Weekend, som har unike bilder av dem sammen. Sannes har blitt sammen med 20 år gamle Nicoline Blixhavn Nagelstad, som i likhet med Sannes har diagnosen ADHD.

- Ei venninne av meg hadde flyttet inn i ny leilighet, og Nicoline var samboeren hennes. Jeg dukka opp på døra med en ananas i innflyttingspresang, sier Kim-Daniel til bladet.

Sannes forteller at Blixhavn Nagelstad okkuperte tankene hans, og etter en liten stund sa det pang.

- Jeg tenkte mye på henne. En dag bestemte jeg meg for å sende melding. I det jeg sendte meldingen, så jeg opp - og Nicoline satt i trikken som kjørte forbi. Jeg gikk på trikken, og vi så på hverandre. Det var et veldig spesielt øyeblikk. Jeg tror det var da vi begge visste, smiler «Cæsar»-stjernen.

Kim Daniel var tidligere sammen med «Hotel Cæsar»-kollegaen Jannecke Øinæs.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er en komplisert situasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer