Cæsar-stjerne drapstruet

- Noen har problemer med å skille fiksjon og virkelighet

TRUET PÅ LIVET: - De to meldingene jeg har fått på Facebook-siden min, om at jeg skal henges, har jeg rapportert videre, forteller skuespiller Marianne Westbye. Foto: TV 2
TRUET PÅ LIVET: - De to meldingene jeg har fått på Facebook-siden min, om at jeg skal henges, har jeg rapportert videre, forteller skuespiller Marianne Westbye. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Å spille usympatisk i «Hotel Cæsar» har sin pris. Bare spør Marianne Westby (35). «Jeg skal henge deg», var nemlig en av meldingene som dumpet ned i skuespilleren innboks på Facebook, skriver Her og Nå.

- Noen har problemer med å skille fiksjon og virkelighet, sier Westbye, som i den populære TV 2-serien spiller usympatiske Cathrine Hove, til bladet.

Så stort har problemet blitt for 35-åringen, at hun oftere og oftere velger å holde seg hjemme i steden for å gå ut på byen.

- Jeg går nesten ikke ut på byen lenger. Da risikerer jeg folk som peker og sier med forrakt i stemmen «Fy f... der er hun... Cathrine Hove». Men det går ikke inn på meg. De to meldingene jeg har fått på Facebook-siden min derimot, om at jeg skal henges, har jeg rapportert videre, forteller hun.

Westby debuterte som skuespiller i NRK-serien «Borgen skole», der hun spilte lite hyggelige Anette. Men selv om hun begynner å få lang erfaring innenfor de «onde rollene» understreker hun at de aller fleste tilbakemeldingene hun får, er av den hyggelige sorten.

- Egentlig burde jeg ta de negative kommentarene som et kompliment - at jeg er så god til å spille ond at seerne virkelig tror på meg, mener hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg tror mange blir sinte