Cæsar-staben krever mer lønn

Konflikten er gått til kretsmekleren.

UNDER MEKLING: Saken er nå under mekling, med meklingsfrist ved midnatt. Foto: TV 2
UNDER MEKLING: Saken er nå under mekling, med meklingsfrist ved midnatt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Hotel Cæsar»-stabens lønn ligger i snitt 25 prosent under snittlønnen i bransjen, ifølge Norsk Filmforbund.

Nå skriver Dagbladet at Norsk Filmforbund mekler med Metronome Spartacus om å heve lønningsnivået. Hele 90 prosent av «Cæsar»-staben er medlemmer i Norsk Filmforbund.

Konflikten har gått til kretsmekleren, og avstanden mellom partene skal ha blitt beskrevet som «i utgangspunktet stor». Meklingen fortsatter i kveld, og fristen er satt til midnatt.

- En bedring i forholdene er imidlertid så viktig nå at vi er klare til å sette den makten bak kravene som må til for å oppnå dette, het det i en uttalelse Norsk Filmforbund sendte ut fredag.

Forbundsleder ved Filmforbund, Sverre Pedersen, har ikke anledning til å kommentere saken, i og med at den er under mekling.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skrevet ut av Cæsar mot sin vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer