TØFF TID: Ikke alt har gått på skinner for Minken Tveitan etter suksessen med "Hotel Cæsar". Foto: TV 2
TØFF TID: Ikke alt har gått på skinner for Minken Tveitan etter suksessen med "Hotel Cæsar". Foto: TV 2Vis mer

Cæsar-Minken tok abort

Åpenhjertig forteller Minken Tveitan om den tøffe tiden.

SEHER.NO: I april sa Minken Tveitan (22) opp i den populære TV 2-serien "Hotel Cæsar". Etter tre år som Vilde takket hun for seg på Cæsar-gjengens sommerfest i slutten av mai.

Rollefiguren hennes har i løpet av årene forandret seg fra en rappkjeftet tenåring, til en ansvarsfull, men ung mor.

Nå avslører Minken at hun også i virkeligheten holdt på å bli mamma i ung alder. Hun tok nemlig abort for noen år siden.

- Den perioden forandret meg nok ikke som person, men jeg kom nærmere den personen jeg var sammen med. Likevel var det for tidlig for meg å få barn på den tiden, men jeg har kjempelyst til å bli mamma en gang i fremtiden. Men da må jeg finne den riktige mannen først, forteller Minken til VG.

Tidligere har Minken fortalt at hun møtte veggen etter Cæsar-suksessen og at hun måtte oppsøke psykolog.

- Jeg satte spørsmål ved flere ting i livet, og lurte rett og slett på hvem jeg var. Jeg levde nok i en boble mens jeg jobbet med "Hotel Cæsar", og derfor var det veldig godt å snakke med en annen person, sier hun.

Etter at Minkens rollefigur Vilde hadde et forhold til ei jente, har lesberyktene rundt Minken svirret lenge. Selv tar hun ryktene med knusende ro.

- Jeg er helt guttegæren, og jeg synes de lesberyktene som går om meg er utrolig morsomme. Det startet da jeg var på tur med "God kveld Norge" sammen med en venninne. Da fleipet vi om at vi var kjærester. Men det var bare tull.

LES OGSÅ: Gråt etter sexscenene