<strong>BOLIGKJØP:</strong> Kim Kolstad gleder seg til å flytte inn i nytt hus sammen med brødrene sine. Foto: Se og Hør.
BOLIGKJØP: Kim Kolstad gleder seg til å flytte inn i nytt hus sammen med brødrene sine. Foto: Se og Hør. Vis mer

Cæsar-Kim åpner pungen

Hvem kan vel glemme Hotel Cæsars Jens August? Karen bak den lite populære rollefiguren, Kim Kolstad (36), kjøpte nylig et hus til 5 millioner kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Den 248 kvadratmeter store eneboligen ligger idyllisk til på Jar i Bærum. I følge lokalavisen for Asker og Bærum, Budstikka, har Kim gått sammen med brødrene sine for å kjøpe det 30 år gamle huset.


Nå er Kolstad- brødrene godt i gang med oppussing. - Vi gjør om huset til flere boliger, forteller skuespilleren til avisen.


Kim Kolstad blir på nyåret aktuell som rotløse Sebastian i filmatiseringen av boka "Sebastians verden" av Knut Møller-Lien. Kim er skuespillerutdannet ved The Arts Educational School i London, og har siden eksamen i 1995 vært en av Norges mest populære skuespillere.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer