Cæsar-Ingrid over dop

- Det var ikke særlig vellykket, forteller Ingrid Nordby.

NULLTOLERANSE: Ingrid Nordby er ferdig med dop og kunne aldri vært sammen med en som fortsatt drev med det. Foto: TV 2
NULLTOLERANSE: Ingrid Nordby er ferdig med dop og kunne aldri vært sammen med en som fortsatt drev med det. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I åtte år har Ingrid Nordby figurert på norske TV-skjermer i rollen som Benedicte Brubak i TV 2-serien "Hotel Cæsar".

Nå tar den populære skuespillerinnen bladet fra munnen, og i et intervju med Woman snakker hun ut om sine erfaringer med dop og alkohol.

- Det var ikke særlig vellykket, sier Ingrid om eksperimenteringen med dop.

- Når jeg sier dop, så mener jeg også hasj. Jeg kan godt skjønne at noen røyker seg en bønne i ny og ne slik andre tar seg et glass vin, men de fleste røyker daglig og kaster vekk så vanvittig mye tid. Nei, been there, done that. Kjempekjedelig.

LES OGSÅ: Cæsar-Kim vil ha mye sex

Ingrid avslører også at minst ti av hennes ungdomsvenner har mistet livet som følge av dop. I dag har den søte 26-åringen nulltoleranse når det kommer til narkotika, og hun kunne aldri vært kjæreste med noen som drev med det.

- Aldri. Da går jeg. Det forandrer personligheten din. Det er patetisk, jeg vil ha en mann som er sterk nok i seg selv. Jeg er bare så utrolig ferdig med det der, har vært i slike miljøer og er gørr lei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer