Byturen endte på herredoen

Alt gikk ikke helt som planlagt for «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence.

PÅ HERREDOEN: Byturen, der kollegaene Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth hadde tatt med seg et kobbel av venner, endte på herredoen for skuespilleren. Foto: Stella Pictures
PÅ HERREDOEN: Byturen, der kollegaene Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth hadde tatt med seg et kobbel av venner, endte på herredoen for skuespilleren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Jennifer Lawrence (23), kjent fra «Hunger Games» og «American Hustle», er ikke redd for å feste sammen med gutta.

Men noen ganger går det hardt utover skuespilleren.

Jennifer og «Hunger Games»-kollegaen Liam Hemsworth (24) bestemte seg under innspillingen av de to nye filmene i serien, «Mockingjay Part 1» og 2, for å dra på byen med flere av kompisene sine.Den byturen var nær med å ende med svært nær kontakt med det motsatte kjønn for den kvinnelige Oscar-vinneren.

- Hun gikk nesten helt inn på herredoen, sier en kilde til E!Online.com.

Se video:

 

 

Jennifer skal fort ha forstått hva som var i ferd med å skje, snudd i døra i siste sekund og løp inn på damedoen.

Den amerikanske skuespilleren har hatt et fantastisk år, med suksess både på kinolerretet og på hjemmebane. 23-åringen vant nylig prisen for «Beste kvinnelige birolle» for sin innsats i «American Hustle» under Golden Globe og har også blitt nominert til Oscar.

Privat har hun funnet tilbake til ekskjæresten, «X-Men: Days of Future Past»-stjernen Nicholas Hoult (24). De to skuespillerene holdt lenge kortene tett til brystet, men under Golden Globe-utdelingen bekreftet de forholdet med et kyss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer