<strong>LYKKELIG FAMILIEMANN:</strong> I 13 år har Robbie Williams vært kjæreste med Ayda Field. De har også tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FAMILIEMANN: I 13 år har Robbie Williams vært kjæreste med Ayda Field. De har også tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Robbie Williams:

Byttet ut strippere og kokain med hummus og selleri

- Jeg levde som en rockestjerne.

Publisert
Sist oppdatert

«Take That» gjorde Robbie Williams (45) og resten av gruppa til verdensstjerner på 90-tallet. I etterkant av boyband-suksessen har også Robbie blitt en av Storbritannias mestselgende artister gjennom tidene, og har i dag en forrykende karriere å se tilbake på.

Den energiske og usjenerte briten er kjent for sine elleville liveopptredener, og har heller aldri lagt skjul på at han i lang tid slet med store rus- og alkoholproblemer.

Siden 2010 har han vært gift med den amerikanske skuespilleren Ayda Field (39), og sammen har de barna Theodora (6), Charlton (4) og Colette (6 mnd.).

Etter årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og psykiske nedturer, forteller «Feel»-stjernen nå at barna har forandret livet hans.

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det, forteller han til Daily Star, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, forklarer han videre.

Stumpet røyken

Nylig tok også trebarnsfaren enda tettere grep rundt egen helse. Da byttet han nemlig ut røyken med fargestifter.

- Fargelegging hjelper meg å ta oppmerksomheten bort fra røyksuget. Det gir meg noe annet å fokusere på. Kunst er bra for sinnet mitt, uttalte han i en live video på Instagram, ifølge nettstedet.

- Det er en tøff kamp. Jeg har klart meg fint hele uka. Det har vært en sekser ut av ti når det kommer til vanskelighetsgrad. Så, siste halvannen timen, kollapset jeg og fikk panikkanfall. Jeg ble helt overveldet, og måtte komme meg ut av huset for å roe meg litt ned, avslørte han.

Saken fortsetter nedenfor.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

I fjor vår lettet Robbie Williams på sløret om sine mentale helseproblemer. Til The Sun avslørte han da at han daglig kjemper mot plagene.

- Jeg har en sykdom som ønsker å ta livet av meg, og den sitter inni hodet mitt. Jeg er på vakt hele tida. Noen ganger blir jeg overrumplet av det, noen ganger bruker jeg det som et verktøy på scenen, fortalte han til avisa.

45-åringen, som tidligere har fortalt at depresjon ligger i familiens gener, forsikret videre om at han klarer å leve med anstrengelsene. Samtidig trår han varsomt.

- Til syvende og sist er jeg bare et menneske som møter på menneskelige barrierer. For min del handler det om hva som skjer mellom ørene mine, delte han.

Saken fortsetter nedenfor.

Hyller kona

Den talentfulle sangeren har ved flere anledninger takket kona Ayda for all hjelp og støtte hun gir ham - ikke minst til å føle seg bedre i tyngre perioder.

- Hun er smart nok til ikke «å senke skipet» mens jeg bare vil senke det for å se hvordan det vil se ut, har Williams tidligere fortalt til The Sunday Times.

Da sangstjernen gjestet det britiske TV-talkshowet «Loose Women» i 2016 avslørte han at den enorme suksessen holdt på å koste ham livet.

- Jeg ville vært død uten terapi. Jeg la meg inn på rehab et par ganger og har fått masse terapi. Det ledet meg til noen veldig mørke plasser da jeg prøvde å selvmedisinere meg og glatte over hvordan jeg hadde det på innsiden. Jeg var nær ved å ikke være på denne jorda lenger, fortalte han den gang.

Vendepunktet kom da han møtte Ayda i 2006.

- Bli edru eller dø, var beskjeden jeg fikk. Da jeg ble bevisst på at dette var mitt eneste valg, gjorde jeg noe med det. Ayda hjalp meg. Livet mitt er så utrolig mye bedre fordi hun er en del av det, innrømmet han.

LES OGSÅ: - Oppmerksomheten føltes som en trussel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer