Wendi Deng:

Byttet ut Rupert (86) med Bertold (21)

Mediemogulen Rupert Murdochs eks-kone klinte til på juleferie i Karibien.

ALDER INGEN HINDRING: Tidligere denne måneden ble Wendi Deng sett kyssende med 21 år gammel modell. Tidligere har hun vært gift med Rupert Murdoch (86). Foto: NTB Scanpix
ALDER INGEN HINDRING: Tidligere denne måneden ble Wendi Deng sett kyssende med 21 år gammel modell. Tidligere har hun vært gift med Rupert Murdoch (86). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Mediemogul Rupert Murdoch (86) og forretningskvinne Wendi Deng (49) skilte lag i 2013, etter 14 års ekteskap.

Nå kan det derimot se ut til at Wendi har funnet lykken på nytt, etter å ha blitt observert sammen med den 21 år gamle ungarske modellen, Bertold Zahoran.

De to turtelduene har blant annet blitt fotografert sammen på en yacht i Karibien, og de så ut til å stortrives i hverandres selskap, ifølge Daily Mail.

Videre skriver nettstedet at paret hadde selskap av Sir Paul McCartney (75) og hans datter Stella McCartney (46).

Wendi og Bertold skjulte ikke sine følelser for hverandre, og ble blant annet sett kyssende i en lounge senere samme kveld.

FORELSKET: De to turtelduene så svært forelsket ut. Foto: Splash News
FORELSKET: De to turtelduene så svært forelsket ut. Foto: Splash News Vis mer
GOD TONE: Mye tyder på at Wendi og Bertold ikke får nok av hverandre. Foto: Splash News
GOD TONE: Mye tyder på at Wendi og Bertold ikke får nok av hverandre. Foto: Splash News Vis mer

Møttes på jobb

Wendi har døtrene Grace og Chloe sammen med eksmannen Rupert.

86-åringen og Wendi, som er utdannet ved Yale University, møttes da hun jobbet som praktikant i Star TV i 1996. Kanalen var en del av Mordochs medieimperium News Corp.

- Sjefen min ga meg i oppgave å introdusere ham for det kinesiske markedet. Han var veldig interessert i kinesisk kultur og vi snakket masse sammen, har Deng tidligere fortalt til China Daily om deres første møter.

DØTRE: Wendi sammen med døtrene Chloe og Grace som hun har sammen med eksmannen Rupert. Foto: INVISION
DØTRE: Wendi sammen med døtrene Chloe og Grace som hun har sammen med eksmannen Rupert. Foto: INVISION Vis mer

Gift for fjerde gang

Wendi er imidlertid ikke den eneste av dem som har funnet lykken igjen.

Rupert giftet seg nemlig for fjerde gang i 2016, med den tidligere supermodellen Jerry Hall (61).

Paret giftet seg knappe syv uker etter at de forlovet seg. Mye later til at ekteparet ønsket å bli smidd i hymens lenker raskt etter at de møttes. Kun tre måneder etter at de først hadde blitt et par, annonserte dem at de hadde forlovet seg.

61-åringen, som er ekskona til Mick Jagger (74), strålte på bryllupsdagen i en utradisjonell lyseblå kjole fra designer Vivienne Westwood.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jerry sluttet aldri å smile. Hun var i ekstase - det var de begge! Det var et fantastisk bryllup, fortalte tidligere The Rolling Stones-bassist Bill Wyman (81) til Daily Mail.

Den styrtrike forretningsmannen skal ha fridd til Jerry med en forlovelsesring til en prislapp på rundt 30 millioner kroner.

Det var Ruperts søster og niese som introduserte paret for hverandre.

Selv om det har gått fort i svingene etter turtelduene møtte hverandre, er det ingen tvil om at de er svært lykkelige i den nye tilværelsen som ektepar.

Etter bryllupet har blant annet 86-åringen skrevet på Twitter at han følte seg svært heldig.

LES OGSÅ: ​Se Gunhilds varme hilsen til Petter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer