Byttet ut Michelle med mann

Modellen går tilbake til menn etter at forholdet til Michelle Rodriguez tok slutt.

DATER: Skins-stjernen Jack O'Connell og modellen Cara Delevigne er på vei til å bli et par. Foto: All Over Press
DATER: Skins-stjernen Jack O'Connell og modellen Cara Delevigne er på vei til å bli et par. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere i år var den britiske modellen Cara Delevingne (22) sammen med skuespilleren Michelle Rodriguez (36).

BRUDD: Tidligere i år tok forholdet mellom Michelle Rodriguez og Delevingne slutt. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/A
BRUDD: Tidligere i år tok forholdet mellom Michelle Rodriguez og Delevingne slutt. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/A Vis mer
EKSPAR: O'Connell var tidligere sammen med X Factor-dommer Tulisa Contostavlos. Foto: All Over Press
EKSPAR: O'Connell var tidligere sammen med X Factor-dommer Tulisa Contostavlos. Foto: All Over Press Vis mer

Men etter at Delevingne la ut flere utfordrende bilder av seg selv sammen med andre stjerner, skal Rodriguez ha blitt sjalu.

Forholdet var over i mai.

Men nå ser det ut til at kjærlighetslivet til Delevingne har fått en oppsving igjen. Ifølge The Sun dater hun nå «Skins»-stjernen Jack O'Connell (24).

- Jack og Cara har det veldig bra sammen. Hittil er de ikke eksklusive med hverandre, men hun liker ham veldig godt, forteller en kilde til avisen.


Stjernene møtte hverandre på settet til filmen «Tulip Fever», og folk rundt dem har tro på at det kan utvikle seg til et forhold.

- De har vært på en rekke dater og truffet hverandre ofte, men det er ikke så seriøst ennå. De er travle folk, men det er en mulighet for at de kan få det til å fungere.

O'Connell var for to år siden sammen med «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos (26), som en gang sa at paret hadde hatt sex i Bulgaria, noe som førte til at det ble jordskjelv.

«Du har med andre ord litt press på deg, Cara», skriver The Sun.


LES OGSÅ: - Bildene gjorde at forholdet tok slutt