Bradley Cooper på SAG Awards 2019:

Byttet ut kjæresten

Tok med moren som date til SAG Awards 2019.

DATE: Bradley Cooper (44) tok med seg moren sin Gloria Campano som date under helgens SAG Awards. Foto: NTB Scanpix
DATE: Bradley Cooper (44) tok med seg moren sin Gloria Campano som date under helgens SAG Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Filmstjernen Bradley Cooper (44) gjør stor suksess om dagen med filmen «A Star Is Born», der han er både skuespiller, regissør, manusforfatter og produsent, og han er å se på alle røde løpere og prisutdelinger denne sesongen.

Siden 2015 har han datet supermodellen Irina Shayk (33), og hun er gjerne å se ved hans side på ulike arrangementer. I 2017 ble de to foreldre til lille Lea De Seine Shayk Cooper (1).

Paret ble koblet sammen kun et halvt år etter at forholdet mellom Irina Shayk og Cristiano Ronaldo tok slutt etter fem år sammen. De ble ofte omtalt som «verdens vakreste par».

Kom uten kjæresten

Natt til mandag var det duket for Screen Actors Guild Awards, eller SAG Awards som den omtales som, i Los Angeles.

I år dukket imidlertid Bradley Cooper opp uten sin kjære Irina, som han for anledningen hadde byttet ut med moren sin.

PÅ RØD LØPER: Gloria, Bradleys mor, viste sin støtte for sønnen på rød løper. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Gloria, Bradleys mor, viste sin støtte for sønnen på rød løper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«The Hangover»-kjekkasen ankom rød løper ved Shrine Auditorium hånd i hånd med moren sin, Gloria Campano, natt til mandag. Han var iført en klassisk sort dress, mens hun hadde på seg en sort kjole, rød jakke med fjær, og solbriller.

Det er en kjent sak at Bradley Cooper har et nært forhold til moren sin. Da han var Oscar-nominert for rollen sin som Chris Kyle i «American Sniper», var både Gloria og hans daværende kjæreste Suki til stede i salen.

Irina på sin side kunne ikke delta på nattens SAG Awards ettersom hun har en meget travel timeplan.

Etter å ha vært på en rekke visninger under Paris Haute Couture Fashion Week, reiste supermodellen til Russland der hun deltok på en Marc Jacobs-visning.

FORELDRE: Bradley Cooper og Irina Shayk har vært et par siden 2015, og i 2017 ble de foreldre til Lea De Seine. Her på rød løper under Golden Globe nylig. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Bradley Cooper og Irina Shayk har vært et par siden 2015, og i 2017 ble de foreldre til Lea De Seine. Her på rød løper under Golden Globe nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Golden Globe-utdelingen gikk av stabelen tidligere denne måneden, dukket Irina og Bradley derimot opp på rød løper sammen, før de tok plass i salen inne på The Beverly Hilton sammen med «A Star Is Born»-kollega Lady Gaga (32) og hennes forlovede Christian Carino (50).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Overrasket på scenen

«A Star Is Born» er uten tvil en av vinterens store snakkiser, og filmen har mulighet til å vinne det meste av store priser. Filmen hanket inn en Golden Globe nylig, men på tross av fire nominasjoner ble det ingen pris på filmen under helgens SAG Awards.

Kvelden før SAG-utdelingen tok Lady Gaga med seg Bradley Cooper opp på scenen under en opptreden i hennes show «Enigma» i Las Vegas.

Publikum brøt ut i applaus på grunn av den rørende overraskelsen, og videoer av den emosjonelle opptredenen har i ettertid gått viralt på sosiale medier.

Filmen er nominert i en rekke kategorier under Oscar-utdelingen, blant annet for «Beste film», «Beste kvinnelige hovedrolle», «Beste mannlige hovedrolle», og «Beste originale sang».

TING TIL FELLES: Bradley har tidligere uttalt at noe han og Lady Gaga har til felles er at de ble veldig elsket som barn. Nå spiller de mot hverandre i filmen «A Star Is Born». Foto: NTB Scanpix
TING TIL FELLES: Bradley har tidligere uttalt at noe han og Lady Gaga har til felles er at de ble veldig elsket som barn. Nå spiller de mot hverandre i filmen «A Star Is Born». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Roet seg

Etter at Bradley Cooper og Irina Shayk ble foreldre til datteren i 2017, har de vernet om privatlivet og åpnet seg svært lite om den nye rollen som mor og far.

I et intervju med radiokanalen NPR i september i fjor fortalte derimot «American Sniper»-stjernen for første gang om farsrollen. I sendingen forklarte han hvordan han har klart å roe seg ned etter at datteren Lea kom til verden.

DATTER: Cooper og Shayk har vernet om privatlivet til datteren Lea. Foto: NTB Scanpix
DATTER: Cooper og Shayk har vernet om privatlivet til datteren Lea. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De siste 15 årene har jeg gått fra film til film, og da jeg fylte 39 år stoppet jeg opp og tenkte: «Hva ønsker jeg egentlig å gjøre?», sa han og la til:

- Jeg antar at å få et barn, og en familie - noe som er et mirakel og noe jeg alltid har drømt om - har åpnet meg opp, sa han ifølge US Weekly.

Cooper beskrev også forholdet sitt til Lady Gaga i samme intervju.

- Noe Lady Gaga og jeg har til felles, er at vi begge ble veldig, veldig elsket som barn. Og når jeg møter mennesker som har hatt samme oppvekst, ser jeg det i dem. Og det er det jeg ønsker for datteren min - jeg vil at hun alltid skal føle seg elsket, sa han i intervjuet.

Også Irina har åpnet opp om morsrollen i et sjeldent intervju nå nylig.

LES OGSÅ: - Viser foreldrelykke etter suksessen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer