BRUKER PIKENAVNET: Går det mot skilsmisse for Cheryl og Ashley? Foto: Scanpix
BRUKER PIKENAVNET: Går det mot skilsmisse for Cheryl og Ashley? Foto: ScanpixVis mer

Byttet ut Cole med Tweedy

Cheryl blåser nytt liv i skilsmisse-ryktene.

SEHER.NO: "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole (24) har gitt det hittil sterkeste signalet på at ekteskapet mellom henne og ektemannen Ashley Cole (27) er over.

Ifølge The Sun skal Cheryl ha blitt møtt av en limousinsjåfør som holdt et skilt med Tweedy - Cheryls pikenavn - da hun landet i Los Angeles. At Cheryl ikke lenger velger å bruke sin fotballspillende ektemanns navn er for mange et tegn på at det nå går mot skilsmisse for popbaben og den utro Chelsea-spilleren.

Paret har vært gift i halvannet år, og Ashley skal ha tryglet om Cheryl om å gi ham en ny sjanse etter at det forrige måned ble kjent at han hadde vært utro etter flere fuktige kvelder på byen. Cheryl og Ashley skal ha møttes til krisesamtaler hjemme i London forrige uke, men det er lite som tyder på at Cheryl vil slippe ektemannen inn i varmen igjen.

- Hvis det var meg, ville det ikke være noen vei tilbake. Han ville aldri hørt fra meg igjen, sier puppemodellen Jordan (29), som mener at Cheryl må være gal om hun tar ektemannen tilbake.

LES OGSÅ: Verdens flotteste bein