NY KROPP - NY TATOVERING: To måneder etter tvillingfødselen er Angelina Jolie sylslank og nytatovert. Her er hun med samboeren Brad Pitt på "The Changeling"-premieren i New York. Foto: All Over Press
NY KROPP - NY TATOVERING: To måneder etter tvillingfødselen er Angelina Jolie sylslank og nytatovert. Her er hun med samboeren Brad Pitt på "The Changeling"-premieren i New York. Foto: All Over PressVis mer

Byttet ut Billy Bob med barna

Angelina Jolies tatovering er komplett - for denne gang.

SEHER.NO: To måneder etter at tvillingene Vivienne og Knox kom til verden, er Angelina Jolie (32) igjen tilbake i rampelyset.
I helgen har hun vært travelt opptatt med promoteringen av sin nye film - "The Changeling", og da hun dukket opp på premieren i en ettersittende, sort kjole viste hun at hun på mirakuløst vis er blitt syltynn igjen etter tvillingfødselen.

Men det var ikke bare Angelinas figur som var ny - tatoveringen på venstre overarm var også frisket opp!

Der hvor Angelina engang bar navnet til eksmannen Billy Bob Thornton (53) og en drage, er det nå seks koordinater. Disse koordinatene viser lengde- og breddegradene til stedene hvor hennes barn er født, og tvillingene har allerede fått plass nedenfor sine storesøsken. 

Om samboeren Brad Pitt (44) skulle glemme hvor mange barn det er i ungeflokken, er det bare å ta en titt på kjærestens arm!

Skuespillerinnens tatoveringer har fått mye oppmerksomhet i media, og de har ofte budt på problemer under filminnspillinger. Angelina har i dag 13 tatoveringer, og flere av dem må nøye dekkes med sminke før kamera går.

Like fornøyd har hun imidlertid ikke vært med dem alle, og Angelina har fjernet flere tatoveringer med laser. Blandt dem er den nevnte "Billy Bob"-tatoveringen, det kinesiske tegnet for død og et vindu på nedre del av ryggen.

LES OGSÅ: Syltynn etter fødselen

Har du tips om kjendisene? tips oss på seher@seher.no