Byttet til Polaroidkamera etter nakenskandalen

- Jeg kommer aldri til å ta «selfies» med mobilen igjen, sier «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco.

NYGIFT: Kaley Cuoco er stormende forelsket i ektemannen Ryan Sweeting, men sier hun aldri kommer til å sende ham nakenbilder på mobilen igjen etter hackingskandalen. Foto: All Over Press
NYGIFT: Kaley Cuoco er stormende forelsket i ektemannen Ryan Sweeting, men sier hun aldri kommer til å sende ham nakenbilder på mobilen igjen etter hackingskandalen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kaley Cuoco (28) opplevde i likhet med andre kjendiskviner som skuespillerne Jennifer Lawrence (24) og Amber Heard (28), modellene Kate Upton (22) og Cara Delevingne (22) , artistene Rihanna (26), Ariana Grande (21) og Selena Gomez (22), å få private nakenbilder spredd på nettet i august.

«The Big Bang Theory»-stjernen - som giftet seg på nyttårsaften med tennisproffen Ryan Sweeting - sier til TV-programmet «Extra» at hun har lagt om livet etter at de private bildene ble spredt på internett.

- Ikke ta nakenbilder folkens. Det er så enkelt. Mange av de som skulle være av meg, er falske, men jeg kommer likevel aldri til å ta slike bilder med mobiltelefonen igjen.

Bytter til Polaroidkamera

Hun spøker nå med at hun har byttet ut mobilen med et Polaroid-kamera, som kan printe ut bilder direkte.

STOLTE KOLLEGER: «The Big Bang Theory»-stjernene Kunal Nayyar, Simon Helberg, Melissa Rauch, Jim Parsons og Johnny Galecki var på plass for å hylle Kaley Cuoco da hun fikk sin stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Foto: All Over Press
STOLTE KOLLEGER: «The Big Bang Theory»-stjernene Kunal Nayyar, Simon Helberg, Melissa Rauch, Jim Parsons og Johnny Galecki var på plass for å hylle Kaley Cuoco da hun fikk sin stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg går rundt med Polaroidkamera rundt halsen. «Self-aroid» er det som gjelder nå. Ingen kan få tak i de bildene, sier hun med et smil.Kaley Cuoco har imidlertid mer enn sitt ferske ekteskap med Ryan Sweeting å glede seg over om dagen.

Onsdag ble hun hedret med sin egen stjerne på Hollywoods berømte paradegate «Walk of Fame».

- Det gleder hjertet mitt å bli anerkjent for noe som føles som en del av meg. Det er som armen min. Jeg har aldri elsket noe så mye, sa hun under seremonien ifølge CBS News.

LES OGSÅ: La ut nytt bilde etter nakenskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer