Byttet kjønn på kjæresten under frieriet

Kjendisparets store øyeblikk ble alt annet enn tradisjonelt.

BYTTET OM ORDENE: Marvin Humse var så nervøs at han sa han ville gjøre kjæresten til "den lykkeligste mann" på jorden da han gikk ned på kne.  Foto: Stella Pictures
BYTTET OM ORDENE: Marvin Humse var så nervøs at han sa han ville gjøre kjæresten til "den lykkeligste mann" på jorden da han gikk ned på kne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: The Saturdays-sangerinnen Rochelle Wiserman (22) ble tatt på senga da hennes kjæreste - Marvin Humes (26) fra den populære popgruppa JLS - fridde under en ferietur i nyttårshelgen til Maldivene.

Men i et intervju med bladet Hello, sier Marvin at selv om han fikk ja, så gikk ikke frieriet slik han hadde planlagt.

På grunn av nervene, klarte han nemlig å bytte kjønn på kjæresten da det store øyeblikket kom!

- Jeg stammet fram «jeg vil gjøre deg til den lykkeligste mann noensinne». Jeg hadde øvet og øvet på forhånd. Men da det store øyeblikket kom, så falt alt fra hverandre. Det er den eneste gangen jeg har rotet med ordene!, sier han ifølge Daily Mail.

Humes avslører også at han gjemte ringen i sin egen boxershorts for at hun ikke skulle oppdage den i kofferten.

Rochelle sier at hun til tross for det originale frieriet aldri var i tvil om å si ja.

- Jeg våknet stadig opp om natten, så på ringen og tenkte «Ja!», sier hun til Hello.

Paret har foreløpig ikke satt noen dato for bryllupet, men sier til bladet at de vil ha sine kolleger fra popgruppene JLS og The Saturdays som forlovere og brudepiker.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har fridd til meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer