<strong>SNUDDE I DØRA:</strong> Victoria Beckham nektet å tilbringe en elleve timer lang flytur til Los Angeles sammen med sin uvenn gjennom mange år, Katie Price. Da hun fikk vite at den tidligere glamourmodellen var på samme rute som henne onsdag, byttet hun til en  Foto: Stella Pictures
SNUDDE I DØRA: Victoria Beckham nektet å tilbringe en elleve timer lang flytur til Los Angeles sammen med sin uvenn gjennom mange år, Katie Price. Da hun fikk vite at den tidligere glamourmodellen var på samme rute som henne onsdag, byttet hun til en Foto: Stella Pictures Vis mer

Byttet fly for å unngå Jordan

Victoria Beckham orket ikke 11 timer med sin verste fiende.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Uvennskapet mellom de britiske tabloid-yndlingene Victoria Beckham (36) og Katie Price (32) strekker seg over ti år tilbake i tid, og har tydeligvis ikke blitt noe mindre med årene.

Da Victoria Beckham onsdag skulle fly fra London til Los Angeles oppdaget hun før avreise at Price - også kjent under sitt glamourmodellnavn Jordan - også hadde kjøpt billett.

For ikke å måtte tilbringe 11 timer sammen med den storbrystede modellen, gjorde derfor Victoria Beckham helomvending ifølge Daily Mirror, og satte seg på et senere fly sammen med artisten Cheryl Cole.

Den offentlige ordkrigen mellom Victoria og Katie startet i år 2000, da Price beskyldte Victoria for å ha ødelagt hennes forhold til artisten Dane Bowers.

Katie Price skal senere ha hevdet Victorias ektemann, David Beckham, egentlig var forelsket i henne, og at det ikke var vanskelig å se bedre ut enn den tidligere Spice Girls-sangerinnen.

Victoria Beckham har foreløpig ikke villet kommentere endringen i reiseplanene, men en kilde nær stjernen sier til Daily Mirror at hun ønsket å unngå «sirkuset som alltid er rundt Katie Price».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan stille opp naken på cover

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer