DIVA: Mariah Carey stilte med armen i fatle da hun holdt konsert få dager etter en ulykken. Sangeren var en ekte diva og stilte med tre ulike fatler som matchet kjolene.  Foto: All Over Press
DIVA: Mariah Carey stilte med armen i fatle da hun holdt konsert få dager etter en ulykken. Sangeren var en ekte diva og stilte med tre ulike fatler som matchet kjolene. Foto: All Over PressVis mer

Byttet fatle til hver kjole

Mariah Carey holder stilen - selv med skadet arm.

Se video nederst i saken.

SEOGHØR.NO: I forrige uke skadet Mariah Carey (43) seg i en dramatisk ulykke under innspillingen av en ny musikkvideo.

Sangeren knakk et ribbein, fikk skulderen ute av ledd og hadde diverse blåmerker etter å ha snublet i sine høye hæler. 

Carey skulle opptre under en veldedighetskonsert lørdag kveld, men det var lenge usikkert om hun ville stille opp etter ulykken. Men tobarnsmoren lot ingenting hindre henne og beholdt stilen - selv med en skadet arm. 

Sangfuglen har i alle år blitt stemplet som en diva og nå lever hun for alvor opp til ryktet. På scenen i Central Park stilte Mariah i en lang hvit paljettkjole, og med armen i fatle. Men stjernen hadde ikke beholdt fatlen fra sykehuset. Hun hadde fått spesialdesignet en rekke fatler som matchet hennes mange kjoleskift. 

Til den hvite kjolen hvilte armen i en pelskledd fatle. Så ble den byttet ut med en krystallkledd fatle og senere til en sort kjole stilte hun med en fatle prydet med grønne og sorte fjær. 

- Det var en ære å opptre med verdensberømte New York Philharmonic. Til tross for smerten ville jeg ikke gått glipp av dette øyeblikket. Tusen takk for all hjelp som gjorde at jeg kom meg gjennom det, skriver Carey på Instagram. 

LES OGSÅ: Delte sexy bilder av seg selv